Arriba l'hora de la veritat. El Llagostera enceta aquesta tarda la seva tercera temporada consecutiva a la Segona Divisió B. El conjunt blaugrana rep, a partir de les 19.30 h, el Vila-real B a l'Estadi Municipal. Un rival "complicat, com ja vam poder comprovar la temporada anterior", explica el tècnic Lluís Carrillo, que seguirà formant tàndem amb Oriol Alsina des de la banqueta. Per a l'entrenador, la base del filial groguet "és la mateixa, cosa que fa que tinguin els automatismes adquirits. Si a això li sumem l'enorme projecció de molts dels seus futbolistes, el debut serà especialment complicat".

Carrillo espera donar "la primera alegria als nostres aficionats", tot esperant "que en vin?guin molts a veure aquest debut". El Llagostera vol començar amb bon peu per primera vegada a Segona B. En cap de les edicions anteriors, el conjunt gironí ha guanyat el primer partit de lliga. Avui toca trencar amb el malefici.

Segons el mateix Carrillo, l'equip arriba "amb moltes ganes de començar a competir", després de donar per tancada una pretemporada "amb molt bones sensacions". En el darrer mes i mig de feina, els blaugranes han disputat un total de 14 amistosos, amb un balanç molt positiu.

Avui toca signar el millor debut des que són a Segona B amb una victòria, que els permetria ?començar a caminar cap a l'objectiu inicial: la permanència. Carrillo finalment podrà comptar amb el nouvingut Nuha, que era dubte per unes molèsties al genoll, però que ja es troba en plenes condicions.