El culebrot del fitxatge de Gareth Bale pel Reial Madrid és a punt d'escriure el seu últim capítol. Després de dos mesos de dures negociacions, el Reial Madrid i el Tottenham han arribat a un acord per al traspàs del que ha estat considerat com el millor jugador de l'última edició de la Premier League al club blanc. Tal i com se'n feien ressò ahir diversos mitjans, l'operació es tancarà al voltant dels 99 milions d'euros, en el que es pot considerar com el traspàs més car en la història del futbol.

L'entesa va segellar-se el dimecres a la nit en una reunió a Madrid a la qual van assistir el president Florentino Pérez i José Ángel Sánchez, per part del Reial Madrid, Daniel Levy per part del Tottenham i l'agent del futbolista Jonathan Barnett. Només queda la signatura de Bale, l'últim pas perquè el fitxatge sigui oficial.

El Madrid pagarà uns 99 milions d'euros i ho farà, finalment, en diversos terminis. En l'acord sembla que no ha entrat cap futbolista i el gal·lès vestirà de blanc les properes 6 temporades, al llarg de les quals cobrarà 10 milions d'euros nets per any i lluïrà el dorsal número 11. Ambdós clubs tenen previst anunciar el traspàs un cop el Tottenham hagi tancat la contractació d'Eric Lamela (Roma) i, com s'apuntava des de diversos mitjans, sembla que l'anunci no arribarà fins el proper dilluns, quan el jugador passaria el pertinent examen mèdic.