El metge colombià Juan David Peña, de 31 anys, s'ocuparà aquesta temporada de la direcció dels serveis mèdics del Girona, un altre departament que també experimenta una profunda remodelació. El club ha prescindit del doctor Pere Vila i està ultimant un acord de col·laboració amb la Clínica Onyar a través del club arribarà Peña, que la temporada passada era el metge del primer equip del Vila-real. El nou responsable mèdic ja viatjarà avui amb l'equip a Eibar i també estarà present en tots els entrenaments de la temporada.

Llicenciat en medicina esportiva per la Universitat de Barcelona, Juan David Peña ha passat pel CAR de Sant Cugat i pel Vila-real. Va arribar a Catalunya fa quatre anys i mig per cursar l'especialitat, que va acabar fa uns mesos. Serà l'encarregat de coordinar tot l'equip de professionals mèdics que la Clínica Onyar posarà a disposició del Girona. Ahir el facultatiu es mostrava molt satisfet per la seva arribada a Montilivi, estadi que ja va trepitjar la temporada passada quan el va visitar amb el Vila-real. Peña coneix els exjugadors groguets Palatsí i Gerard Bordas, amb qui va tenir temps de parlar dimecres, quan s'estava tancant la seva incorporació.

L'acord amb la Clínica Onyar i la reestructuració dels serveis mèdics s'ha d'emmarcar en la política de canvis globals que aplica el club per aconseguir la viabilitat econòmica i esportiva.