Un dels fitxatges que amb més il·lusió i ganes espera Ricardo Rodríguez, a part del reclamat davanter que sembla que mai arriba, és el de Moisés Hurtado. Juntament amb Jandro Castro, el central és una de les absències més significatives d'aquest Girona a l'inici de temporada per culpa d'unes molèsties al genoll que l'han obligat a passar pel quiròfan. De moment, la seva data de retorn és una veritable incògnita, però el defensa, cada cop més optimista, comença a veure la llum al final del túnel i es mostra amb l'esperança de tornar a estar a punt per competir d'aquí a un mes.

Moisés Hurtado, arribat a Montilivi el passat mercat d'hivern, va disputar 8 partits en tota la segona volta. Les seves aparicions van ser cada cop més necessàries quan, arribats al play-off i amb la lesió de Migue, el tècnic Rubi va decantar-se per la seva experiència. Titular contra l'Alcorcón (va marcar l'important gol a l'estadi de Santo Domingo) en l'anada i la tornada i també a l'onze inicial del partit al camp de l'Almeria, Moisés va tancar el curs com un dels homes més importants de l'equip, encara que no ho va fer al cent per cent.

Les molèsties al genoll que li havien fet la guitza abans d'acabar el curs, no van desaparèixer del tot i a mitjans de juliol, quan el grup va tornar a engegar, se'n va ressentir. En els primers entrenaments, Moisés va arribar a la conclusió que el millor era operar-se. Així ho va fer i llavors se li va diagnosticar un temps de recuperació de dos mesos que, passats els primers 30 dies, sembla que es pot complir.

El central treballa cada dia a Montilivi amb el fisioterapeuta del primer equip i, tot i que encara no s'exercita amb els seus companys, creu que no passarà gaire temps perquè així ho pugui fer. Segons els seus càlculs i si res no falla, Moisés espera començar a córrer en unes dues setmanes; serà el primer pas per reincorporar-se amb el grup i la recta final de la seva recuperació. De moment, el futbolista i també el cos tècnic prefereixen no fixar-se una data de retorn, però s'espera que la seva reaparició, sempre que no es produeixi un contratemps de darrera hora, pugui ser possible d'aquí a un mes, cap a finals de setembre.