Els socis del Llagostera van aprovar per unanimitat, el 29 de maig passat, la conversió del club en Societat Anònima Esportiva (SAE). Aquell dia la presidenta, Isabel Tarragó, va anunciar que preveien convocar pel juliol una assemblea extraordinària per donar a conèixer més dades del procés, però de moment no ho han pogut fer perquè encara no saben quin capital social hauran de cobrir. Al club estan acabant de fer una auditoria que haurà de ser enviada al Consell Superior d'Esports i serà aquest organisme el que ho dictaminarà. Tarragó va confirmar ahir que espera accelerar els tràmits a partir del mes que ve, un cop passada l'època de vacances.

A Llagostera justifiquen la decisió de convertir-se en SAE pel fet de voler "seguir professionalitzant l'entitat a tots els nivells, que creixi i segueixi viva, i perquè en volem fer partícips a tota la gent de Llagostera". Tot i que encara desconeix la xifra que li imposarà el Consell Superior d'Esports, Isabel Tarragó espera que sigui inferior als 100.000 euros. Un cop el club sàpiga el capital social que necessita n'informarà els socis i establirà el procés de compra dels títols, tot i que en qualsevol cas, la intenció és que els preus siguin ajustats, a l'abast de tothom.

A Llagostera també fa dies que han engegat la campanya de renovació d'abonaments. La consolidació d'una massa social forta és una de les assignatures pendents del club, històricament, i ni el fet d'obrir aquest cap de setmana la tercera temporada consecutiva a Segona B ha acabat d'engrescar del tot els seguidors. L'objectiu d'aquest any, segons Isabel Tarragó, seria superar la xifra de 500 abonats amb els quals van acabar el curs passat.

La temporada arrenca oficialment dissabte (19.30) amb la visita del Vila-real B. Aquest any el Llagostera no disputarà la Copa del Rei (on el curs passat va arribar a jugar contra el València) i es podrà centrar plenament en el campionat de Segona B.