A les nou del vespre el Reial Madrid de Carlo Ancelotti ensenyarà les seves cartes per disputar-li el títol de lliga al Barça. Ho farà davant un renovat Betis alhora que resoldrà el gran dubte d'aquesta pretemporada: qui serà el porter titular, Iker Casillas o Diego López. Ancelotti en la vigília de l'inici de la Lliga va mantenir la incertesa i va asegurar que la decisió depèn de "petits detalls difícils d'explicar". Tots dos porters han completat una pretemporada que té molt satisfet l'italià; sota la batuta de Mourinho es va qüestionar la professionalitat de Casillas però ahir el nou tècnic només va tenir paraules d'elogi per al jugador. Tot i això, Ancelotti no es va decantar públicament i la seva descisió no es coneixerà fins aquest vespre quan els jugad0rs surtin al terreny del Bernabéu.

En aquest escenari començarà l'era post-Mourinho amb un equip renovat amb futbolistes joves i amb denominació espanyola com Dani Carvajal, Asier Illarramendi i Isco Alarcón; mentre l'afició ?segueix esperant l'aterratge de Gareth Bale, la cirereta del pastís. Les aspiracions són màximes després de quedar-se el curs passat sense cap títol.

L'equip ha fet un canvi d'idees amb el nou tècnic. El Madrid serà ofensiu i voldrà la pilota, assegura el seu entrenador. El Betis de Pepe Mel és el primer rival dels blancs, un equip molt diferent al de la passada temporada tot i que avui no podrà comptar amb el seu golejador Rubén Castro, amb molèsties.