El Palamós va oferir bones sensacions ahir tot i encaixar una derrota contra l'Espanyol B, que va fer notar sobre la gespa la seva superior categoria. L'equip de Jordi Guerrero va intentar tenir la posessió de la pilota i va buscar amb afany la porteria rival, però s'ha d'admetre que els blanc-i-blaus van ser solvents al darrere i amb molta pòlvora al davant. Després que Javi Revert igualés al quart d'hora de la segona part el gol inicial de Borja Martínez va semblar que qualsevol dels dos equips podria fer-se amb la victòria, però un penal transformat per Canario va obrir el camí del triomf pels barcelonins. L'Espanyol B va acabar de sentenciar dos minuts més tard amb l'1-3 de Mamadou. El Palamós jugarà aquest cap de setmana dos partits més de pretemporada. Dissabte visitarà el Can Gibert amb diversos jugadors del juvenil, mentre que diumenge rebrà el Vic (19.00) en partit de Copa Catalunya.