05 de agost de 2013
05.08.2013
40 Años
40 Años
Futsal

Vilafant tindrà un club de futbol sala propi

L'equip de futbol sala del Vilafant FS-FE Figueres es desvincula del club figuerenc i passarà a ser una entitat independent

05.08.2013 | 18:58

La Fundació Esportiva Figueres deixarà de tenir equip de futbol sala després de tres anys. El Futbol Sala Vilafant, amb qui compartia el nom l´exercici passat (Vilafant FS-FE Figueres), continuarà el camí en solitari tot desvinculant-se dels figuerencs, que ja van estar a punt de prescindir d´aquest equip fa només un any. Poc canviarà en el FS Vilafant, que mantindrà l´estructura i bona part dels jugadors al damunt del flamant poliesportiu de Vilafant, lloc on ja van jugar durant tota la temporada passada.

Els vilafantencs continuaran dirigits per Roberto Martínez i Jaqui a la Divisió d´Honor, la màxima categoria de la independent Federació Catalana de Futbol Sala i on competirà amb el CFS Esplais de Castelló, l´altre representant altempordanès del grup. De moment, han fixat Marc (Banyoles), Ivan Michichina (Esplais) i Albert i Ricardo, que jugaven a les lligues de futbol sala de València i de Ciudad Real.

L´escola de futsal, en no res
La Fundació havia signat un conveni amb l´Ajuntament de Vilafant l´octubre passat amb la intenció d´ampliar les seves opcions de creixement, com la d´augmentar la secció de futsal amb el naixement d´equips base. A l´hora de la veritat, el projecte ha quedat en no res i el club figuerenc, immers en una retallada de pressupost, ha decidit prescindir de la secció. A més, el patrocini principal de Paseo Galán, de la mà del president de la secció David Zurita, també deixarà de tenir vigència.

Podeu llegir el reportatge complet a l'edició impresa de l'EMPORDÀ. Podeu descarregar-la des del nostre quiosc a Orbyt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook