La segona jornada del Mediterranean International Football (MIC), disputada aquest dijous, ha deixat el juvenil i l'aleví del Figueres com els clubs altempordanesos més ben posicionats. El juvenil del Figueres ha fet bona la victòria d'ahir contra el Glenwegians (3-0) amb un altre triomf matinal contra el Cardedeu (0-2), al camp del Cassà, i aquesta tarda tanca la fase de grups contra el Salvador, a Lloret.

Per la seva part, l'aleví figuerenc ha guanyat dos dels tres partits de la fase de grups. Si ahir superava el Llançà (2-6), aquest dijous cedia a Palamós contra el potencial del Liverpool (0-5), però es refeia amb una victòria davant el Guaynabo (2-4). En aquest mateix grup, els llançanencs han aconseguit una alegria, en desfer-se del Guaynabo (2-4), però no han tingut opcions contra els 'reds' (12-1), a Palamós.

Qui també ha obtingut la seva primera victòria és el FC l'Escala, que ha superat el Real Esppor (1-0) aquesta tarda en el seu terreny de joc després de perdre contra el Texas (2-1) i l'Ajax d'Amsterdam (9-0). L'altre equip aleví escalenc en competició, l'Empúries, ha perdut contra l'USA Soccer (6-0) després de la victòria mínima d'ahir davant el Fusagasuga (1-0). A les 6 de la tarda, els costaners clouran la primera fase en un duel contra el Real Japan. Menys sort està tenint la Jonquera aleví, que ha perdut els dos partits disputats: 1-4 contra el Guíxols -ahir- i 6-0 amb el Faro, aquest migdia a Palamós. Els fronterers tenen, aquest vespre (20 h), l'opció de refer-se contra el Varsòvia.

D'altra banda, en infantils el Figueres s'han quedat sense marcar en els tres partits, malgrat que només n'han perdut un, el d'aquesta tarda a Santa Cristina d'Aro contra l'USA Soccer (2-0). No obstant això, han empatat contra l'Isa White (0-0) i el Boyaca (0-0) -ahir a la tarda.