El Mediterranean International Football (MIC) ha engegat els motors aquest dimecres amb la celebració dels primers partits de futbol base. Els clubs altempordanesos participants (Figueres, Llançà, la Jonquera i l'Escala), amb equips des de juvenils fins a alevins, han debutat amb sort diferent.

En juvenils, el Figueres s'ha imposat al Glenwegians (3-0) i afronta amb optimisme els duels de demà dijous contra el Cardedeu i el Salvador. També imbatut es troba l'equip infantil figuerenc, que ha empatat (0-0) davant el Boyaca, en un duel jugat al camp del Begur, i que demà se les veurà amb l'Isa White i l'USA Soccer.

En categoria alevins, el derbi altempordanès entre Llançà i Figueres, jugat a Palamós, s'ha decantat pels figuerencs (2-6), i la Jonquera ha cedit contra el Guíxols (1-4) en el mateix escenari. Mentrestant, l'Empúries -format per jugadors de l'Escala- ha guanyat 1-0 al Fusagasuga, mentre el FC l'Escala ha perdut amb l'Ajax (9-0), també en el municipal escalenc. El terreny de joc altempordanès també ha vist, aquest dimecres a la tarda, les victòries dels alevins del Vila-real contra Rebelles de l'Est (9-0), la del Manchester United amb el Granscena (8-0) i la del Barça davant el Cherry Orchard (9-0). Precisament, en el duel del conjunt blaugrana hi era present, entre els prop de 400 espectadors, l'exjugador del Deportivo de la Corunya Fran González, ja que al Barça hi juga el seu fill Nicolás.

Per veure els partits de demà amb representació altempordanesa i els que es disputaran al Municipal de l'Escala cliqueu en la notícia relacionada.