Capaç de plantar cara als e?quips de dalt i d'ensopegar incomprensiblement davant rivals directes. Aquest és el perillós camí que està resseguint el Palamós en la frenètica lluita per eludir el descens. A Terrassa, contra el sisè classificat, ho va tornar a demostrar (1-1). Amb tan sols 5 victòries en 29 jornades, els de Vílchez, que fa 117 dies que no guanyen a domicili, tenen ara un repte a priori assequible per sumar per primera vegada en tota la temporada dues victòries consecutives: divendres visiten el penúltim classificat Balaguer i després rebran el cuer Vic al Nou Estadi.

L'oportunitat que ofereix el calendari de fer un sis de sis, trencar els quatre empats seguits que ara acumulen els palamosins i posar fi als gairebé quatre mesos sense guanyar a fora és immillorable, i més tenint en compte que després d'enfrontar-se a dos equips de la zona de descens, el degà visitarà el fortí d'Olot.

Les sancions dels dos únics defenses centrals purs que té l'entrenador Eduardo Vílchez, Chicho i Cano, fan que el tècnic sabadellenc es quedi amb només tres defenses, Subi, Malo i Sergio Garcia per al transcendental partit d'aquest divendres a Balaguer. D'aquesta manera, reubicar migcampistes com Raúl Calvo, Cristian Venzal o Toni Gálvez a l'eix de la defensa és la solució que adoptarà Vílchez i que en alguna altra ocasió ja s'ha vist obligat a fer.