L'Adepaf disputarà, aquest dissabte (19.45 hores), una nova final de cares a optar a la permanència amb la visita del Barberà. Després de donar un pas enrere en el darrer partit a la pista del Masnou, els figuerencs confien en recuperar les sensacions de l'últim partit a casa, en què es van imposar al Sant Cugat. Els figuerencs, que ocupen el penúltim lloc i baixarien directament a Primera Catalana, tenen la promoció per la permanència a tres victòries.

Davant la crítica situació de l'Adepaf, l'entrenador Miquel Vilagran considera que "és igual amb qui juguem i la resta del que passi a la jornada. Ara per ara, ens hem de fixar en els nostres resultats. Rebrem un equip que ha tingut dos cares en aquesta temporada, abans i després de Nadal. Si aconseguim controlar el rebot defensiu tindrem opcions d'emportar-nos el partit. Podem patir en defensa per la força dels seus interiors però podrem tenir avantatge amb joc de fora cap a dins. Pel que fa a les baixes, recuperem en Roger Oliva i en Jordi Vallmajó, que pot començar a jugar algun minut".

Per la seva part, Oriol Rabert, scouting del club, veu el Barberà com "un equip molt equilibrat: té un base molt potent, alers amb molt bon tir (Arenas i Montilla) i pivots dominants (Ewulu i Sotomayor). Van començar amb un equip justet i van patir fins a Nadal, quan anaven últims, però ara tenen un equip molt similar al que ha tingut els últims 4-5 anys (dos dels quals a EBA) havent fitxat Sotomayor i López".