"El partit ens arriba en un moment complicat a la Lliga però sabem que el premi és molt gran". Són paraules de Lluís Carrillo, entrenador del Llagostera, abans del partit d'aquest vespre (20.30) a Manlleu en la darrera eliminatòria abans de la Final Four de la Copa Catalunya. Si bé és cert que lligar el més aviat possible la permanència a Segona B és l'objectiu imminent i principal, els gironins no renuncien a seguir a la competició. Ni molt menys. "És una aposta que tenim", diu el tècnic sobre la competició. I és que si el Llagostera supera el Manlleu avui accedirà a la fase final on jugarà una de les dues semifinals contra el FC Barcelona o l'Espanyol. L'altre equip que disputarà la Final Four sortirà de l'enfrontament entre L'Hospitalet i el Nàstic. Per arribar fins a aquesta eliminatòria decisiva el Llagostera s'ha desfet del Base Roses (0-2), el Sant Andreu (0-1) i el Girona (2-1).

La temporada no està sent zenzilla per al Llagostera. Després de les alegries de la Copa del Rei i el doble enfrontament històric contra el València, l'equip passa per dificultats a la Lliga. Una ratxa d'un punt de nou en els partits contra Olímpic, Huracán i Alcoià (tots rivals de la part alta) ha fet que la plaça de promoció de descens s'hagi situat a només tres punts. A més a més, el Llagostera visitarà justament d'avui amb vuit el teòric rival a batre, un Oriola que, per acabar-ho d'adobar, té un partit menys que els gironins.

Carrillo farà rotacions i repartirà minuts entre els que van jugar dissabte passat a Alcoi. Planagumà i Aimar estan descartats mentre que Wilfred, que és a punt de ser pare, també podria caure de la convocatòria a darrera hora. El Manlleu ha decretat el partit jornada de portes obertes i per això s'espera una molt bona entrada.