Éric Abidal torna a sentir-se futbolista. Poc menys d'un mes després de rebre l'alta mèdica, el futbolista del Barcelona va participar de nou en un partit de futbol. Va ser amistós, però suficient per veure que la recuperació del jugador va pel bon camí i que el seu retorn als terrenys de joc en un partit oficial és, cada cop, més proper.

D'aquesta manera, Abidal continua cremant etapes del seu procés de recuperació. I ho fa a passos de gegant i després d'estar-se prop de deu mesos de baixa. Això, però, no li va impedir ahir poder jugar en el partit amistós que el Barcelona B va disputar contra l'Istres, un conjunt que milita a la Segona Divisió francesa (Ligue 2).

Abidal va jugar juntament amb Jonathan Dos Santos, els dos únics integrants de la primera plantilla blaugrana presents amb el filial, ja que el porter Pinto va realitzar treball de camp al marge del grup. Tant "Abi", el retorn del qual sembla cada cop més proper, com també el mexicà Dos Santos, van disputar un total de 65 minuts de l'enfrontament.