Jugarà o no jugarà? El que semblava un fet inamovible fa només uns dies s'ha convertit, des d'ahir mateix, en una veritable incògnita encara sense resposta. Zlatan Ibrahimovic, davanter i una de les principals estrelles del París Saint-Germain (PSG), podria jugar l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions contra el Barcelona. I això que el davanter suec, a dia d'avui, està sancionat per aquest partit.

La qüestió és que la UEFA, el màxim organisme del futbol continental i l'encarregat de decidir sobre les sancions a la Champions, ha decidit acceptar un recurs presentat pel club francès. El PSG, disconforme amb la sanció de dos partits que havia caigut a Zlatan Ibrahimovic (el suec ja es va perdre la tornada de vuitens contra el València) i davant la trascendència d'un partit contra el Barça, va enviar un recurs a la UEFA que l'organisme ha decidit estudiar. D'aquesta manera, es podria donar marxa enrere al càstig inicialment establert i, per tant, lliurar el futbolista del partit que li queda i donar-li llum verda perquè pugui enfrontar-se al seu exequip.

La UEFA ja va anunciar ahir que, de moment, ha decidit estudiar el recurs del PSG (el club gal demana que la sanció d'Ibrahimovic es redueixi a la meitat), procediment que s'allargarà durant uns dies ja que el veredicte no es coneixerà fins el 26 de març, el dimarts de la propera setmana. L'organisme, llavors, donarà a conèixer la seva decisió. Aquesta té en compte diferents possibilitats, ja que no només es podria reduir el càstig, sinó que també se li podria mantenir i, fins i tot, ampliar.