Després d'empatar els dos últims partits de Lliga, al Palamós encara li queda un llarg camí per sortir del descens i respirar tranquil. Els onze partits que queden al grup 5 de Tercera Divisió seran onze autèntiques finals per als baixempordanesos. La primera la disputaran aquesta tarda (16:30 hores) al Municipal, on els de la Costa Brava no es poden permetre fallar contra el Castelldefels.

L'equip barceloní, quinzè amb tres punts més, és un rival directe per als palamosins. Però a causa de l'average particular, si els palamosins els aconsegueixen doblegar aquesta tarda, també els superarien en la classificació i abandonarien així la zona de descens. L'entrenador del degà, Eduardo Vílchez, subratllava ahir la necessitat de sumar. "La importància és màxima, perquè ens enfrontem a un rival directe, l'empat de la setmana passada contra el Manlleu no servirà de res si no guanyem aquest diu?menge (avui)", va dir.

A la direcció del club també són conscients de la rellevància d'aquest compromís i, per aquest motiu, cada soci podrà fer entrar dos acompanyants de manera gratuïta. Una iniciativa que va agradar a Vílchez: "és una bona idea per portar gent a l'estadi, a veure si s'enganxen amb l'equip i ens donen un cop de mà, perquè com més gent vingui, millor". Per fer front a un Castelldefels, segons l'entrenador palamosí, "molt perillós i amb jugadors experimentats", Vílchez no podrà comptar amb Joan Pons i Marc Vila, tots dos lesionats.