Jordi Roura va prescindir de bona part dels titulars habituals en l'onze inicial en el partit que anit va enfrontar el Barça i el Depor en el Camp Nou. L'única absència obligada va ser la de Valdés, sancionat amb quatre partits. Curiosament, després de moltes jornades de no aconseguir-ho, el Barça, amb Pinto a la porteria, va poder acabar el partit sense encaixar cap gol.

Alexis va obrir el marcador en el minut 37 de la primera part i Messi, que va entrar en el segon temps, va fer el gol de la tranquil·litat en el minut 43. L'argentí suma disset jornades consecutives deixant empremta en el capítol golejador del conjunt català.

El 2-0 davant del Depor permet al Barça continuar amb pas ferm en el liderat de la Lliga i li dóna un cert marge d'autoconfiança abans d'afrontar, aquest dimarts, el repte de remuntar l'eliminatòria a casa davant del Milan (2-0 a l'anada)