Víctor Valdés, porter del Barcelona, s'exposa a una forta sanció (al voltant de 4 partits) després d'haver estat expulsat ahir en acabar el partit davant el Reial Madrid per protestar un possible penal de Sergio Ramos sobre Adriano. Segons recull l'acta arbitral, el jugador català va dirigir-se al col·legiat Miguel Ángel Pérez Lasa "amb els braços en alt" cridant que "us heu cagat" i que no tenia "vergonya".

"Una vegada acabat el partit i quan encara ens trobàvem en el terreny de joc, vaig amonestar al jugador del FC Barcelona Núm.1 Víctor Valdés Arribas per dirigir-se a mi amb els braços aixecats i recriminant-me a crits una de les meves decisions. A continuació vaig expulsar aquest mateix jugador per encarar-se'm a escassos centímetres de la meva cara dient-me cridant i de forma repetida: "us heu cagat, no tens vergonya", assenyala l'acta arbitral.

"Després de ser expulsat aquest mateix jugador va persistir en la seva actitud i en els mateixos termes dient repetidament: "No tens vergonya", havent de ser subjectat pels companys i el delegat del seu equip. Una vegada ens trobàvem en el túnel de vestidors aquest mateix jugador va persistir en la seva actitud i cridant va repetir els mateixos termes anteriors: "no tens vergonya, no tens vergonya", afegeix Pérez Lasa en la seva descripció dels fets. Ara caldrà esperar què diu el Comitè de Competició, però vistos els precedents, pot ser castigat amb uns 4 partits.