Zou Feddal podria ja tenir equip per la propera temporada. Segons ha pogut saber l´edició digital del Setmanari de l´Alt Empordà, el futbolista figuerenc s´incorporaria al Numància en qualitat de cedit per l´Espanyol. El defensa empordanès, de 23 anys, ha participat recentment en els Jocs Olímpics de Londres amb la selecció del Marroc, on juntament amb Espanya no va passar de la primera fase.

No obstant això, l´ordre defensiu desplegat per Zou precisament en el duel davant el combinat espanyol (0-0) va despertar l´interès de diversos equips, com l´Hèrcules alacantí, el Sheffiel Wednesday anglès o el Wydad marroquí. Finalment, però, el central de Figueres s´hauria decantat pel Numància, que milita a Segona Divisió A i que està dirigit per Pablo Machín. L´equip sorià va debutar amb victòria en el primer partit de lliga a Los Pajaritos davant l´Sporting (2-0) i aquest dissabte (19 h) jugarà al camp de l´Osca.

Zou va jugar la temporada passada a l´Espanyol B, a Tercera Divisió, i inclús va anar convocat amb el primer equip, però sense debutar. El club blanc-i-blau confia amb les possibilitats de l´empordanès i per això prefereix que es foguegi en un equip de categoria superior abans de quedar-se al filial, recent ascendit a Segona B.

L´hispanomarroquí va néixer a Tetuán fa 23 anys, però des dels 7 viu a Figueres, i va passar pels equips base de la Penya Blanc-i-Blava, Vilamalla i Peralada abans de fitxar, el 2008, pel Miapuesta Vilajuïga, de Tercera Divisió. Aquella experiència, sota les ordres de Napo Cayuela i Manel Cabezos, li va servir per fer el salt al Terrassa, Terol i San Roque abans d´incorporar-se a l´Espanyol. Aquest dimarts, Zou ha estat homenatjat per l´Ajuntament de Figueres -rebrà la medalla de plata al mèrit esportiu- juntament amb els taekwondistes Joel González i Javier Marrón per la seva participació als Jocs Olímpics.