Després de Karam Ben Mhani, el següent jugador en abandonar la disciplina del Figueres ha estat Sile Cámara. El davanter de Banyoles, de 26 anys, no seguirà al club unionista davant el reajustament de la plantilla i tot apunta que la propera temporada la iniciarà a l'Escala. L'ex del Llagostera havia de ser una peça bàsica per al filial blanc-i-blau, a Tercera Catalana, i hagués pujat al primer equip en comptades ocasions ja que la competència és molt alta amb Marc Mas, Marc Teixidor, Pol Compte i Lluís Crous.

La renovació final de Yoann Ramírez, però, l'ha deixat sense lloc. L'extrem francès, una aposta de futur, estava a prova al primer equip -igual que Karam-, però finalment ha acceptat quedar-se al B, de Tercera Catalana. Així, i mitjançant una política de club de reajustament econòmic, Sile ha estat invitat a deixar el Figueres.

Molt probablement Sile no hagués disposat de minuts en el debut del primer equip a Tercera Divisió, previst per aquest diumenge contra el Vilafranca, i ara està molt a prop d'incorporar-se a l'Escala, amb qui va jugar-hi el curs 2009/10 abans de fitxar, precisament, pels figuerencs. A l'Escala, equip que l'exercici passat va baixar a Tercera Catalana, havia marcat 13 gols a Primera Regional. En les dues temporades que ha militat al Figueres (Preferent i Primera Catalana), ha marcat 11 gols (5 i 6).