Després de relliscar per 1-2 davant l'Al Nassr d'Aràbia Saudita i de plantar cara al Sabadell de Segona A (0-0), els homes d'Oriol Alsina ahir van poder celebrar la primera victòria de la pretemporada en el partit d'ahir davant la Unió, que es presentava a Vilatenim davant la seva afició. Com ja havia passat davant els sabadellencs, pràcticament tota la plantilla del Llagostera, va gaudir de minuts. Vallho, que s'havia perdut el partit de dimarts passat, va poder tornar a jugar. De fet, només s'hi va trobar a faltar l'encara lesionat Canal i el porter Wilfred, qui fa tres dies va anunciar que renovava amb els blaugranes.

El primer protagonista va ser Granell, qui va celebrar el seu retorn a l'equip gironí amb un gol des del costat que va sorpendre a Urenya en la que era pràcticament la primera arribada el partit (1-0, m.8). Tot i això, abans del descans, Argi empatava de cap (1-1, m.35) un partit igualat i sense gaires ocasions clares de gol. A la represa, tant Alsina com Arnau Sala van canviar completament els onzes. El partit també va variar, ja que de mica en mica el domini dels visitants va anar sent més aclaparador. Pitu va tornar a posar els gironins per dvanat amb un golàs de falta (1-2, m.54), Nico va fer el tercer amb un cop de cap (1-3, m.59) i Óscar Álvarez va aprofitar un rebuig en un córner per situar el definitiu 1-4 al marcador (m.64).