El Peralada ha trencat la mala ratxa (1 punt dels darrers 27) en el debut del nou tècnic Joan Fàbrega a la banqueta en aquest darrer partit de la primera volta,. Ha estat un encontre que ha dominat durant tota la primera meitat el conjunt de Fàbrega i ja als 17', Mate hi posava l'1-0 després de rebre una bona passada d'Arimany.

Amb el marcador a favor els blanc-i-verds s'han trobat molt còmodes i han generat ocasions en botes d'Arimany que ha sortit fregant el travesser 28' i el mateix Mate que després de rebre un centre de Sergio Garcia no ha pogut rematar l´esfèrica al fons de la xarxa als 39' ha arribat el 2-0 després que Ortega fes un clar penal a Arimany i aquest el transformes Toni.

Amb aquest marcador s'arribava al descans , i en el segon temps el Peralada ha perdut un pel el control del partit i fruit d´això el Junior ho a aprofitat per reduir distancies amb un gol d'oportunisme de Manolo (2-1 51') però Fàbrega ha donat entrada a Carbó i Bermúdez per intentar entrar per bandes i a Sergi Arranz per aprofitar la velocitat i li ha donat bon resultat ja que el propi Arranz ha estat l'autor del 3-1 en rematar a gol una bona passada de David Bigues que avi debutaba i d'ell ha sortit aquest 3-1 destacar l´expulsió d'Alexis als 66' després de ser objecte d'un clar penal que l´àrbitre no ha volgut veure i ha sancionat al Peraladenc amb la segona groga, els visitants acabarien en aquest cas amb 9 homes sobre el camp per les expulsions de Victor i Uri (88').

Amb aquesta victòria els peraladencs sumen 18 punts i sobretot agafen moral per mirar cap amunt en la classificació.

Peralada: Buendia, Sergio Garcia, Pastor, Litus, Bigues, Toni, Tidian(Chacon 84'), Mate(Bermudez 61'), Isma(Carbo 61'), Alexis, i Arimany(Sergi Arranz 78')

Junior: Ortega, Carlos, Vega,Mallol, Victor, Albert(Suriol 88'),Uri, Argemi(Ivan 78'), Moha, Coke(Espada 88') i Manolo

Gols: 1-0 Mate 17'; 2-0 Toni(P) 39'; 2-1 Manolo 51'; 3-1 Sergi Arranz 82'

Àrbitre: Albelda Barcena. Ha amonestat amb groga a Toni, Sergi Arranz i ha expulsat a Alexis per a doble amonestacio(66')per part del Peralada i per part del Junior a amonestat amb groga