Tot i que es qualifiqui la Quarta Catalana –l'antiga Tercera Regional– com la categoria més batussera del futbol amateur, aquest cap de setmana cap jugador es quedarà a la grada per sanció. Per primer cop aquesta temporada, el sots-Comitè de Competició de la Federació Catalana no ha hagut de castigar cap jugador dels equips altempordanesos del grup 30 i 31, ja que en l'últim jornada no va haver-hi cap expulsió. Normalment, una desena de jugadors són sancionats a cada jornada en rebre una targeta vermella directe o dues de grogues.

Aquest fet no ha passat en categories superiors. A Primera Catalana, el figuerenc Sergio Murga es perdrà el duel d'aquest diumenge a Premià per acumulació de targetes, mentre Borja Garcia (Peralada) no participarà en el primer partit de l'entrenador Joan Fàbrega en ser expulsat en l'últim partit al camp del Gramenet B.

A Segona Catalana, la victòria del líder la Jonquera davant el Palafrugell, segon classificat, li va costar cara. Han estat sancionats –i es perdran el derbi d'aquest diumenge a Roses– els jugadors Dani O. i Albert Bassols. A més, l'entrenador Manel Cabezos veurà tres partits des de la grada per "provocar l'animositat del públic sense aconseguir el pretès", segons consta a l'acte.

Finalment, Hipólito Álvarez (Borrassà), Fernando (Agullana) i Carles Roca (Viladamat) han estat els jugadors de Tercera Catalana sancionats per aquest cap de setmana.