bordils - palautordera

handbol bordils: Ferrer (4), Reixach, Combis (3), Prat (1), Nonó (5), Masó (5), Vilanova, Masmiquel (5), Canyigueral (2), Marco, Moreno (4), Vila, Buenavida i González. ? handbol palautordera-salicru: Aleix Sala (5), Corcera (3), Cañelles (4), Bonjorn (1), Valdivieso, Cribillers (5), Panadera, Criado (4), Padrós, Comulada (4), Buch, Medalla (4), Pou (1) i Xavier Sala (1). ? àrbitres: Adrian i Belus. P parcials: 3-2, 6-6, 9-6, 12-10, 15-12, 15-14 (descans) 16-17, 18-20, 20-21, 23-23, 24-26, 29-32 (final)

Segona derrota i el lideratge s'esfuma. El Bordils va caure a casa davant el potent Palautordera, que va estar sublim davant els gironins. Els de Pau Campos van signar una bona primera part, però a la represa un parcial de 3-6 va donar el comandament als visitants, que van saber administrar aquest avantatge davant un conjunt local que no va aprofitar les superioritats.

sant esteve - augi sarrià

? Handbol sant esteve sesrovires: Pérez, Vilamitjana (2), Martínez (5), Rius, Vilaplana (1), Larrea (4), Folch (3), Visa (6), Pérez (1), Pujol (4), Cañamero, Calguera (1), Teropadre i Riado. ? augi ue sarrià: Cataraín, Masmiquel, Fina (6), Edu, Nitu (4), Rodríguez (6), Xicu (1), Jonquera, Ballester (6), Badia (2), Torras, Pórtulas, Canyigueral i Kakita. ? àrbitres: Rosell i Desola. P parcials: 3-2, 6-4, 9-6, 12-8, 14-9, 14-11 (descans) 16-13, 19-14, 19-16, 21-18, 25-21 i 27-25(final)

Després de les dues victòries seguides que va recollir contra l'OAR Gràcia i el Gavà, l'Augi Sarrià va tornar a entrebancar-se. Aquest cop va ser a Sant Esteve, després d'acumular massa errors. A la primera meitat la creu dels homes de Josep Espar van ser els llançaments mentre que a la represa, malgrat plantejar una bona defensa oberta i millorar l'efectivitat, les imprecisions en les passades els van perjudicar. Així, els gironins sempre van anar a remolc i no van tenir opcions d'empat.