El Girona rep aquesta tarda a Fontajau (18.00 h), el Mann Filter Saragossa, l'únic equip que ha estat capaç de fer ombra als tres grans de la Lliga aquestes darreres temporades, amb l'objectiu de guanyar per millorar així la seva millor arrencada a la competició. Sens dubte, el compromís d'avui esdevé clau per saber el futur esportiu de l'equip d'Anna Caula, i més tenint en compte que després d'aquest partit, les blanc-i-vermelles ja hauran jugat contra Ros, Rivas, Saragosa i Sóller, per la qual cosa, "una victòria ens reforçaria molt la nostra trajectòria i a la classificació" tal i com reconeix l'entrenadora del conjunt gironí Anna Caula.

Tot i el potencial de les aragoneses, la realitat diu que l'equip de Víctor Lapeña es troba en hores baixes després d'haver guanyat només dos dels sis partits jugats fins ara. De fet, les grogues vénen de perdre dos partits de forma consecutiva en caure a la pista del Cadí (78-67) i a casa contra el Sóller 67-73). Malgrat tot, Caula assegura que "haurem de donar el màxim" per guanyar i afegeix que "Saragossa juga amb un estil que potser no ens va gaire bé. Per això serà molt important marcar el ritme que ens interessa més a nosaltres. És un equip que els dos últims anys ens ha fet mal, i que tot i les baixes manté una línia exterior molt agressiva en defensa i un joc interior que pot ser que sigui millor que el de l'any passat".

Entre les peces més destacades del bloc visitant, destaquen l'escorta de Bescanó Queralt Casas amb una mitjana de 10 punts per partit, i les interiors Monroe -líder de la lliga en taps-, Vynuchalova, amb una gran intimidació, juntament amb la versatilitat de Zlatanova i Covington que fan entreveure un magnífic espectacle dins la pintura, tenint en compte que l'Uni disposa d'una de les millors parelles interiors de la categoria, Gisela Vega i Angelica Robinson. Per la seva part, Lapeña preveu "un partit complicat però que en cas de victòria ens reforçaria molt". Lapeña recupera per la capitana Estela Royo.