El Girona no reacciona. Les jornades van passant i malgrat les bones sensacions que per moments ha anat deixant veure l'equip en alguns partits, els resultats no acompanyen. Ahir a Alcorcón l'equip ho tenia tot de cara, jugant contra 10, per guanyar. I va acabar perdent. "Me'n vaig frustrat, però no descontent. Ha sigut un partit molt intens, on podia passar de tot. Quan ho teníem més ben controlat, en una acció a pilota parada, ells s'han posat per davant. I ja no hi ha hagut res a fer", va explicar Agné, moix, després del partit.

El tècnic va recordar que ja havia advertit que "visitàvem un camp molt complicat". Segons ell "ho sabíem i ens ha anat millor contra 11 que contra 10". Agné considerava que "després de l'1-0, ells s'han replegat més i ens ha costat molt, tot i que hem fet un parell d'ocasions". Tot, però, més amb el cor que amb el cap. "Hi ha hagut molta voluntat però el partit avançava i perdíem el control. L'Alcorcón ha fet un molt bon partit en intensitat, esforç... ?Nosal?tres ens havíem adaptat bé a aquest escenari però tot s'ha girat en una jugada aïllada", va reflexionar el preparador.

No mirar la classificació

A Agné li van preguntar si la derrota era una "frenada en sec" a la reacció (s'havien encadenat tres jornades seguides sense perdre). Segons ell, "frenada en sec en referència a rendiment, no. Però el partit m'ha provocat frustració". En aquest sentit va tornar a insistir que "veníem a fer-nos amb el partit, i quan semblava que es posava de cara, ja els he advertit als jugadors al descans que calia anar molt alerta, perquè el Guadalajara va perdre aquí de la mateixa manera. No me'n vaig descontent, me'n vaig frustrat".

Sobre l'escàs poder de reacció que van demostrar els gironins un cop es van veure per sota en el marcador, Raül Agné va admetre que "a mesura que passaven els minuts ja veies que era un quiero y no puedo, que no hi hauria forma...".

L'entrenador del Girona va repetir diverses vegades la importància del proper partit contra el Guadalajara i va advertir que "no podem mirar la classificació perquè ens tornaríem bojos i agafaríem una depressió". En aquest sentit va recordar que la temporada passada l'equip sumava 18 punts en l'aturada de Nadal i que, per tant, "n'hem de fer almenys sis en aquests propers tres partits per estar una mica més tranquils". Agné també va reflexionar que "ens està costant fer gol, hem d'estar més serens perquè el gol s'aconse?gueix des de la serenitat. La nostra situació provoca que hi hagi més ansietat per definir".

Dani Tortolero

El central va ser el protagonista de l'acció de l'1-0. Tortolero va explicar que "ha sigut una jugada de mala sort. Passa en els partits. Estem en una situació complicada i segur que en unes altres circumstàncies la pilota hagués anat a fora".

L'acció del gol dels madrilenys la va definir així: "És una falta frontal que l'Alcorcón serveix directa, la pilota toca la barrera i això despista Roberto agafant-lo per sorpresa quan el rebot em toca a mi".