No sabem si en seran una, dues, tres o quatre les cares noves que arribaran a Girona durant el mercat d'hivern. Si més no, podem estar del tot convençuts que, com a mínim, Montilivi celebrarà un fitxatge aquest Nadal. Serà el de Javier Acuña, lesionat de gravetat a l'estiu només aterrar, qui encara ja la recta final del seu procés de recuperació i que podria reaparèixer, si tot va bé, a mitjan gener.

"Tot va sobre rodes", revelava ahir a Diari de Girona el metge del club, Pere Vila. El doctor explicava que el davanter està "bastant bé" i que segueix la seva recuperació "quasi a la perfecció", ja que "compleix" els terminis que "inicialment s'havien establert". A Acuña, qui al tercer entrenament sota les ordres de Raül Agné es lesionava de gravetat, se li va diagnosticar llavors un trencament del lligament anterior del genoll dret, dolència que l'havia d'apartar dels terrenys de joc entre cinc i sis mesos. I tot sembla que així serà, ja que Vila, malgrat no atrevir-se a dir una data exacta, va preveure que el futbolista estarà en plenes facultats per poder tornar a jugar a mitjan mes de gener.

"Crec que estarà del tot apte per a la segona volta del campionat, encara que ja estarà mèdicament bé al gener. Llavors haurà de posar-se a to físicament, agafar el ritme de competició i assolir el mateix nivell tàctic que els seus companys. És aquí quan Raül Agné haurà de decidir si el fa o no jugar", assenyalava el metge.

Vila reconeixia que la "plena confiança" d'Acuña, qui ja ha patit tres greus lesions al genoll malgrat la seva curta edat (té 23 anys), havia jugat un paper "fonamental" en la seva recuperació, a banda d'explicar que a dia d'avui el jugador realitza "readaptació física" amb el preparador Ernest Esteve i que "en deu o quinze dies" ja se'l podrà veure tocant pilota.

Finalment, va assegurar que "un cop recuperat serà com si només s'hagués trencat una vegada i prou. Anem a poc a poc i amb paciència perquè es recuperi a la perfecció i perquè no hagi de patir ni anar amb una precaució exagerada en el futur".