palamós - cc badalona a

? palamós. CINC INICIAL: Martinenc (17), Brazo (20), Acero (15), Gobert (11), Iruela (2). reserves: Cubells (2), Molina (24), Juanola (3), Sansabrià (2), Rojas (2), Domènech (2), Jordà. tirs lliures: 14/22 triples: 8. Acero (4), Molina (3) i Brazo. faltes personals: 29. Cap eliminat. ? cc badalona. CINC INICIAL: Ribas (2), Porteza (4), Ruzafa (16), Grande (6), Eñeso (12). reserves: Ruiz (18), Jurado (6), Ors (7), Lladó (8), Fusté (1), Reverte (5). tirs lliures: 22/33 triples: 10. Ruiz (4), Ruzafa (2), Jurado, Ors, Reverte i Eñeso. faltes personals: 19. Cap eliminat. A Àrbitres: Arias i Renart P PARCIALS 1 20/20 2 43/41 descans 3 69/58 4 100/85 final

Un primer quart molt respectuós va portar a l'empat (20/20). Durant el segon període va seguir la mateixa tònica amb un gran joc. A la represa el Palamós va sortir decidit a guanyar amb un parcial de 26-17 mostrant una bona defensa que els va permetre agafar 11 punts de diferència. Al darrer quart el CC Badalona va anotar 6 triples, però un Palamós més concentrat va defensar amb nota el partit.

premià a - sant narcís a

? premià. CINC INICIAL: Fernández (14), Perera (4), Maristany (6), Paniagua (2), Abad (6). reserves: Tomàs, C. (8), Jorna, Daderef, Lexió, López (13), Tomàs, D. (9), García (2). tirs lliures: 15/20 triples: 3. Tomàs, C. (2) i López. faltes personals: 23. Eliminat: Maristany. ? mister sofà sant narcís. CINC INICIAL: Clavaguera (10), Mondejar (20), Llinàs (11), Frigola (6), Fernández (10). reserves: Pujolràs (9), Baronalsson, Carreras (6), De Pedro (3), Comellas, López (5). tirs lliures: 21/27 triples: 5. Llinàs (2), López, Frigola i Mondejar. faltes personals: 19. Eliminat: Llinàs. A Àrbitres: Santos i Maddalena P PARCIALS 1 10/15 2 28/31 descans 3 56/50 4 64/70 final

Partit molt travat amb una defensa local molt consistent que no permetia jugar als gironins. Tot i el domini de les defenses sobre els atacs, la serietat de cada atac gironí i la bona defensa dels anotadors rivals a l'últim quart van fer que una petita diferència es materialitzés en una treballadíssima victòria pels visitants que n'encadenen 7 de seguides.

onyar a - llefià a

? onyar. CINC INICIAL: Obré (4), Gil (6), Prat (10), Heras (8), Riera (13). reserves: Avilés (6), Oduber (12), Sánchez (7), Subils (14). tirs lliures: 21/29 triples: 5. Prat, Riera, Avilés i Subils (2). faltes personals: 21. Eliminat: Avilés. ? llefià. CINC INICIAL: Sarmiento (23), Bueno (17), Isidoro (11), Carballo (5), Santos (7). reserves: Navarro, Laguarda (2) ,Borland (2), Cumbre (4), Ruzafa. tirs lliures: 9/18 triples: 6. Sarmiento (3), Santos (2) i Isidoro. faltes personals: 20. Eliminat: Santos. A Àrbitres: Serrat i Martínez P PARCIALS 1 17/21 2 43/29 descans 3 57/51 4 80/71 final

Després d'un primer temps igualat un parcial de 17-2 al segon quart va donar un avantatge a l'Onyar de 14 punts a la mitja part. A la represa el Llefià va poder retallar les diferències i al quart període es va posar per davant en el marcador (58-59). El major encert en els tirs lliures va donar la victòria a l'Onyar.