Quan t'eleven a la categoria d'"exemple a seguir", de jugador que "cada cap de setmana dignifica la seva professió", és que alguna cosa deus estar fent bé. Alguna o moltes. És aquest el cas de Moha El Yaagoubi, segurament el futbolista més en forma de la primera plantilla del Girona. Ho sap Raül Agné, qui es desfeia en elogis cap al veterà migcampista just després de l'empat de dissabte contra el Sabadell. Les bones paraules se sumen així a les crítiques positives que aquesta temporada està rebent el marroquí, un futbolista que, malgrat les floretes que li arriben de banda i banda, no deixa de tocar de peus a terra.

"És un plaer que l'entrenador, els companys o l'afició valorin el meu esforç. És aquesta la meva principal virtut", reconeixia Moha, un dels futbolistes més utilitzats de la plantilla i que, a dia d'avui, ja ha marcat 3 gols. No és d'estranyar, doncs, que el jugador estigui "molt content" amb el seu rendiment personal. Tanmateix, el marroquí no fa volar coloms. Al contrari. "Ho estic fent bé, però també tinc els meus defectes que cal corregir. I alguns han estat importants, ja que ens haurien pogut donar més punts", apuntava.

Moha va assenyalar el "treball" com l'"únic camí" a seguir perquè el Girona pugui "escapar" de les posicions de descens que avui dia encara ocupa, tot i que que va mostrar el seu optimisme a l'hora d'afirmar que "els resultats arribaran" si l'equip continua "jugant" com ho ha fet en els últims tres partits. "Per joc, ambició i ocasions vam meréixer guanyar el Sabadell, però no ho vam fer. No podem lamentar-nos ara, sinó pensar en el proper rival i tenir clar que si seguim en aquesta línia les victòries acabaran arribant".