El partit entre el Granada i Mallorca va quedar suspès en el minut 60, amb 2-1 al marcador, al rebre l'impacte d'un paraigua llançat des de la grada el gironí Xavi Aguilar que era un dels àrbitres assistents del col·legiat Clos Gómez. PQuan l'equip balear s disposava a treure un córner al costat de la zona de la grada en la qual se situen els seguidors més radicals del Granada, Aguilar va rebre en ple cara l'impacte d'un paraigua llançat des de la grada, fet que li va provocar un forat del qual va començar a sortir sang.

El trio arbitral i els dos equips se'n van anar ràpidament a vestidors, on es va prendre la decisió de suspendre l'encontre "per motius de seguretat", segons va ser anunciat al voltant de vint minuts després per megafonia. L'encontre en aquests moments estava 2-1 a favor del Granada, que havia remuntat a l'inici del segon temps el gol de Víctor Casadesus (23') en el primer, amb gols de Siqueira (54') i Martins (59') en cinc minuts màgics. Les forces de seguretat varen detenir l'autor del llançament del paraigua i ara serà la LFP el que haurà de decidir quan es juguen els trenta minus que falten.