Aquest és el camí a seguir. El Llagostera va certificar ahir, amb una gran i valuosa victòria contra el Gandia (3-0), els bons resultats de les últimes jornades. I és que no cal oblidar que els homes d'Oriol Alsina ja encadenen quatre jornades sense conèixer la derrota. Després de caure el passat 24 d'octubre al camp de l'Hospitalet, els llagosterencs han posat la directa, empatant contra l'Huracán de València (1-1), guanyant una setmana més tard al camp del Manacor (0-1) i empatant ara fa una setmana a Lleida (0-0). A tots aquests bons resultats cal sumar-hi la victòria d'ahir (3-0) que fan que el Llagostera hagi sumat 8 dels últims 12 punts possibles.

Tres punts d'or que han permès que l'equip hagi dormit aquesta nit fora de les posicions de descens on es trobava enfonsat des de principi de temporada. Conscients de la magnífica oportunitat que existia en la visita del Gandia en el Municipal per sortir de les posicions de baix de la classificació, el Llagostera es va posar la granota de treball per sobreposar-se una jornada més a les nombroses baixes i sumar un triomf que val el seu pes en or. Els de casa van sortir amb les idees molt clares i des del primer a l'últim minut de partit van portar el ritme del matx. A diferència d'altres ocasions, ahir el Llagostera es va trobar amb la sort, i sobretot amb l'encert necessari per superar un rival directe a la classificació. Al m.7 de partit, Uri va disposar de la primera gran ocasió després de rematar a boca de canó una centrada de Pedrito per la banda dreta. Malauradament, la pilota va sortir fregant el pal. El Llagostera dominava i Pedrito portava de corcoll a la defensa d'un Gandia que va veure com només podia parar-lo a força de faltes. D'aquí la quantitat de targetes que van veure els homes de la defensa del conjunt d'Óscar Fernández. Al minut 22 quedava clar que era el dia. Tarradellas ho va provar de falta directa, sense fortuna, després que el porter visitant Burguera amb la punta dels dits enviés l'esfèrica a córner. El Llagostera domianva a plaer, amb un gran joc, conscient de la importància de fer-se amb els tres punts. Fruit d'aquest bon joc i domini llagosterenc va arribar el premi amb el primer gol del partit. Va ser un gol precedit d'una falta a la banda dreta que Tarradellas va centrar i Aimar va rematar dins l'àrea afusellant Burguera al minut 30.

Amb l'1-0, s'arribava al descans. Tot estava sota control, només faltava enllestir la feina, cosa que es va fer només començar la segona part. I és que les coses no podien començar millor quan amb només dos minuts, Pedrito aconseguia el 2-0 després d'una excel·lent assistència d'Uri. El Gandia, tocat i enfonsat, va donar el partit per perdut, i només en comptades ocasions va poder provar, amb xuts des de molt lluny, de sorprendre el porter local Wilfred. Només a les acaballes del partit, el visitant Kiko Lacasa va disposar de l'ocasió més clara per fer el gol de l'honor. En el temps afegit (93'), Mas amb un fort xut creuat dins l'àrea va establir el definitiu 3-0. Tito i Uri van veure la cinquena groga i no podran jugar al camp del Sant Andreu.