Toni Elías ha comentat després de fer oficial el seu fitxatge pel Team Aspar a Moto2 que li alegra "molt tornar a l'equip" perquè té "un compte pendent" després que el 2003 estigués lluitant pel títol de campió del món amb l'equip de Jorge Martínez Aspar.

Elías ha apuntat que per a ell, l'equip d'Aspar és "com una família" perquè ja va estar en ell el 2002 i 2003. "Han passat molts anys, treballaré amb el mateix equip tècnic, i sé que tenen un gran potencial, a més la moto és bona", ha indicat.

El manresà ha assenyalat que treballarà "al màxim durant tot l'hivern per arribar a punt a l'inici de la temporada que ve". "Crec que ho podem fer molt bé", ha afegit. "Junts vam estar lluitant per un títol el 2003, al final no va poder ser, així que tenim un compte pendent amb el passat. Això és una motivació extra per lluitar pel campionat el 2012", va avançar.

Aspar: "Estic contenct per retorn d´Elías"

Per la seva banda, el mànager de l'equip, Jorge Martínez Aspar, ha comentat sobre el fitxatge de Toni Elías que està "molt content" de tenir novament al Team Aspar a Toni Elías. "Encara guardem un gran record del seu pas per l'equip en les temporades 2002 i 2003", ha advertit.

El responsable de l'escuderia també es va referir a Nico Terol. "És formidable que pugi a Moto2. És una categoria totalment nova per a ell, així que només puc dir-li que gaudeixi de cada pas, i que treballi dur per anar evolucionant", li ha aconsellat.

Aspar està "convençut que ho farà bé" perquè Terol és campió del món, "independentment de la categoria". "Tenim un equip fortíssim, el Team Aspar seguirà estant al màxim nivell la temporada que ve", ha vaticinat.