Ferran Corominas està vivint una segona joventut al Girona. Quart màxim golejador de la categoria amb 7 gols, el davanter de Banyoles ha recuperat aquell olfacte golejador que l'havia fet brillar amb el Vilobí a Tercera Divisió quan només tenia 17 anys. Aleshores era l'ànima d'un equip que centrava tot el joc en la figura d'aquell vailet. Més d'una dècada més tard, i després d'haver sortit per la porta del darrere de l'Espanyol tot i ser un dels herois de l'afició perica, Coro torna a somriure. El banyolí, que a l'estiu va signar un contracte fins al juny del 2013, ha recuperat el paper determinant que tenia de jove i que mai, per un motiu o altre, va tenir a l'Espanyol.

Dir que el Girona viu de Coro pot semblar agosarat però els números així ho demostren. I és que amb onze partits (876 minuts) disputats aquesta temporada ja ha marcat set gols. O el que és el mateix, Corominas marca un gol cada 125 minuts. Una altra dada que assenyala la gran ascendència del banyolí en l'esquema de Raül Agné és que Coro ha marcat el 41 per cent dels gols que ha fet el Girona aquesta temporada. I això que es va perdre els dos primers partits de la temporada, contra Elx i Almeria. Uns números d'autèntic líder, tal com va demostrar al Miniestadi amb un gol de murri, novament decisiu, que va suposar un punt més per a l'equip. Tot plegat fa que tant Agné com l'afició toquin ferro cada jornada perquè Coro no es refredi ja que les estadístiques diuen que aquest Girona té Corodependència.

Corominas va ser l'autor de gols històrics amb l'Espanyol com el de la salvació de la temporada 05-06 davant la Reial Societat o a la final de la Copa del Rei del mateix any contra el Saragossa. Ara bé, com a jugador blanc-i-blau, el banyolí mai va despuntar com a golejador. Els registres anotadors de Coro d'aquesta temporada estan superant tots els seus rècords des que és professional. I és que a l'Espanyol mai va superar els 4 gols en una campanya.

Això sí, en la participació a la Copa de la UEFA del 06-07, Coro va marcar 6 gols, els quals sumats als 4 que va marcar aquella campanya a la Lliga deixen en 10 el seu millor registre a l'elit.

Enguany al Girona ja en duu 7 i tot just dissabte la competició arriba a la jornada 14. Per tant, si les lesions el respecten i manté aquesta mitjana, Coro va camí de superar els 18 de Ranko Despotovic de la temporada passada (en faria 27). Sigui com sigui, Coro està fent història al Girona ja que des del retorn a Segona A, mai a aquestes alçades cap davanter duia tants gols. De fet, en la del retorn (08-09), Felipe Sanchón, fitxat al mercat d'hivern, va ser el màxim golejador de l'equip amb només 6 dianes.