ef. GI SÀBAT - TOSSA SPORT 4-0

EF GI. SÀBAT. Jiménez (Reguero), Villafañe, J. Garcia, Orri (Roig), G. Garcia, Arjona, Micaló, Olmo (Bou), Santoro (Gil), Toval i Benítez (Gallegos). tossa sport. Espejo, Guzman, Otman, Quintero, Tapia (Robles), Cedeño (Torres), Berenguer, Garcia (Pichardo), Mosquera (Alimany), Colomer (Duran) i Borjas. Gols. 1-0, m.22, G. Garcia; 2-0, m.36, Santoro; 3-0, m.71, Roig; 4-0, m.80, J. Garcia. ?Àrbitre. Marc Claparols Fabri.

El Sàbat va dominar des del primer moment, i durant la primera part, a més de fer dos gols, va fer també dos pals i va tenir altres oportunitats. El Tossa Sport es va quedar amb 10 des del minut 30. ddg

pontenc - LLoret b 0-2

pontenc. Lloveras, El Kaddoumi, Rosell (Hicham), Cessay, Hugas (Sillero), Rodríguez (Najim), Quesada, Danso (Santiago), Nierga (Velázquez), Alfaro i Muñoz. LLoret b. Chinchilla, Llinàs (Saez), Sánchez, I. Maliti, Sans, Vilanova (Soto), Marcos (Reyero), Seco, Garcia (Lema), López (S. Maliti) i Zamora. Gols. 0-1, m.3, Sánchez; 0-2, m.90, Lema (p.). ?Àrbitre. Serras Marquès.

El Lloret B es va endur els tres punts en un partit de joc poc vistós. El Pontenc va defensar bé, i els selvatans varen desaprofitar tres ocasions clares durant la primera meitat. A les acaballes del partit, el Lloret va sentenciar amb un penal. ddG

QUATRE VENTS - CALONGE 2-0

QUATRE VENTS. López (Saura), Ortiz, Garcia (Barrera), Estol, Jofre (Bueno), Delgado (Bravo), Álvarez, Barbero, Blázquez, Caurel (Adel) i Vieira. calonge. Rojas, Cambil, Ortega (Mohamed), Garcia, Heredia, Calm, Dahman (Paez), Carrasco (Vicent), Gutiérrez, Montolio i Roig. Gols. 1-0, m.63, Garcia; 2-0, m.72, Garcia. ?Àrbitre. Dani Rayos Belmonte.

La primera part va ser de poques ocasions i bones defenses per part dels dos conjunts, tot i que el Calonge va portar la iniciativa. A la segona, el Quatre Vents va sortir amb més força i va obtenir els dos gols de jugades entrenades. ddg

aro - sp. vidrerenca 2-1

aro. Yesin, Pau Ayats, Joan Rotllan, Isma, Adroher, Guzman, Didac, Marc Gómez, Juanito, Márquez i Rufino. També varen jugar Joan Amat, Edu Amat i Oscar. sp. vidrerenca. Gabi, Edu (Tarrès), Isma, Xicu, Call, Cristian, Castro, Jose Luis (Sureda), Llorens (Fajardo), Riera (Juanjo) i Puntí. Gols. 1-0, m.35, Juanito; 1-1, m.43, Albert Puntí; 2-1, m.90, Edu Amat. ?Àrbitre. David Rodríguez Burdalo.

Al final de la primera part, Juanito va aprofitar un rebot dins l'àrea per obrir el marcador. A la segona, l'Aro va dominar però no va tenir tantes ocasions. Per la seva banda, el Vidrerenca va fer un parell de contres molt perilloses. quim

BESCANÓ B - LLAGOSTERA B 1-7

bescano b. Marc (Canals), Horta, Badia (Ruben), Riera, Dorca (Gogava), D. Farrarons, Besalú, Bosch, Sergi (Yerai), Carles (Kevin) i X. Farrarons. llagostera b. Daniel, Coro, Alberto, Gerard, Domingo (López), Vidal, Costa, Pol (Otero), Vera (Caballero), Rabasseda (Vall-llosera) i Xavier (Malagón). Gols. 0-1, m.24, Costa; 0-2, m.34, Domingo; 1-2, m.37, Sergi; 1-3, m.40, Vera; 1-4, m.43, Domingo; 1-5, m.55, Xavier; 1-6, m.62, Costa; 1-7, m.87, Caballero. ?Àrbitre. Gomez Ruiz.

El Bescanó B, després d'encaixar el 0-2, va poder reduir distàncies (1-2), però tot seguit va baixar totalment la guàrdia i es va lliurar al contrari. A partir d'aquest moment, va ser un partit de tràmit pel Llagostera B, que no va trobar oposició per apuntar-se una golejada. j.ll.ponce

pals - fe palamós 0-1

pals. Isidoro (Karkach), Roca, Atienza, Hafid (Sánchez), Ortiz, Martos (Jesus), El Fasi, Ochan (Costa), Pérez, Constantin i Ilyas. fe palamós. Companyo, Sarrinat, Villalobos (Lorenzo), Mena (Ferrer), Maese (Jiménez), Jano, Sábat, Armadans, Pérez (Torrent), Fernández (Gallardo) i Frigola. Gols. 0-1, m.83, Torrent. ?Àrbitre. Jordi Manel Macaya Valdivia.

Partit poc vistós. El resultat no reflexa la igualtat del joc. ddg

tossa - ca la guidó 0-0

tossa. Sergio, Jordi (Arnau), Josep, Oscar, Manu, Pepe , Artur, Patri (Jose), Marc (Sebas), Dani (Gerard) i Ferri (Sergio). ca la guidó. Llorens, Adri (Alberto), Nano, Gustavo, Gabri, Jose Chávez, Oliver, Raul Trigo, Jaume (Sergi), Fede (German) i Fabian (Javi). ?Àrbitre. Somolinos Nuñez.

La primera part va ser igualada i sense ocasions. A la segona, el Ca la Guidó va fallar un penal en l'últim minut. L'equip visitant va jugar amb 10 a partir del 70 i el Tossa a partir del 75. En temps de descompte, el Tossa es va quedar amb 9. ddG

obispado - vilobí 3-2

obispado. Pedro, Alonso, David, Tabu, Raul, Gerard (Oscar), Ismael, Jose (Jaime), Borja (Álvaro), Garrido (Galo) i Luis (Pina). vilobí. Carru, Joan, Juanjo (Aranau), Quim, Lara (Paco), Soto, Parera, Hidalgo, Oscar, Roger i Sera. Gols. 0-1, m.22, Hidalgo; 1-1, m.38, Borja; 2-1, m.43, Borja; 3-1, m.46, Garrido; 3-2, m.75, Roger (p). ?Àrbitre. Raul Vila Calderon.

A la primera part va dominar l'Obispado, que va aprofitar una falta directa pel 2-1. A partir del 65, el Vilobí es va quedar amb 10, però va fer un joc ofensiu molt intens. Al 80, l'Obispado es va quedar amb 10 per l'expulsió d'Alonso, però va guanyar gràcies als contraatacs. ddG

vilartagues - can gibert 1-1

vilartagues. Costa, Aaron, Castillo, Borrego, Clarà, Escobar, Río, Laso, David Sánchez, David Garcia i Màrius. També van jugar J.J., Albert Gironès i Aguilera. can gibert. Ciril, Narcís, Nito, George, Pozo, Garruchin, Garrucho, Ruben, Derek, Luisito i Pepe. També van jugar Ibarzábal, Xino i Gerard. Gols. 0-1, m.30, Luisito; 1-1, m.85, Castillo. ?Àrbitre. Chinchilla Chinchilla.

Des de l'inici va ser un partit amb molt de joc al mig del camp, i amb poques ocasions pels locals i moltes jugades a la contra dels visitants. ddG