El Llagostera continua creixent. Ho fa a un ritme lent però en les darreres setmanes constant. La progressió és bona i el malalt, que durant moltes setmanes ha estat amb l'aigua al coll i sense donar senyals de vida sembla que a poc a poc comença a dir la seva a Segona Divisió B. Ahir, en un dels estadis històrics de la categoria, el Camp d'Esports de Lleida -amb passat a Primera Divisió-, el Llagostera no hi va perdre. Vist així, es pot tractar d'un bon resultat però si tenim en compte que els del Segrià arribaven a la cita sense els titulars i que l'expulsió de Jerson Bosch va permetre jugar durant vint-i-cinc minuts al Llagostera en superioritat numèrica, l'empat pot ser un premi escàs. I és que la necessitat del Llagostera, pel fet d'arrossegar un gran dèficit de punts de les primeres jornades, és molt elevada i no es pot permetre concessions. Encara que siguin contra un dels grans de la categoria. I ahir, al Camp d'Esports, el Llagostera, malgrat dominar i tenir el Lleida a la seva mercè durant la segona part, no va veure porteria i es va acabar havent-se de conformar amb un punt. Al final, Eloi Amagat i Miki Massana també van ser expulsats. El punt permet als d'Alsina continuar sumant però el deixa una setmana més en el darrer lloc de la taula de classificació. Això sí, les distàncies amb la salvació es retallen i el Llagostera és cuer empatat a 11 punts amb el Manacor. La ratlla de la permanència la marca ara el Saragossa B amb 13.

Primer van ser les cames d'un defensa les que van evitar que la potent rematada d'Enric Pi entrés i després va ser el porter local Víctor Ibáñez qui es va interposar entre la rematada d'Eloi Amagat i el gol. En una primera part equilibrada, els gironins, que van tenir la baixa de darrera hora d'Aimar -malalt-, van contenir les tímides ofensives d'un Lleida força inoperant en atac. Els d'Emili Vicente no arribaven a la porteria de Wilfred i veien com els gironins començaven a veure's amb cor de ferlos mal.

Era qüestió de temps, el Llagostera va passar a ser l'amo absolut de la pilota i això va provocar que el Lleida, a remolc, no la veiés. Jerson Bosch va ser expulsat per doble amonestació i va obrir un escenari d'allò més favorable per als gironins. Els d'Alsina van controlar encara més el partit i van tenir el Lleida, ara sí, contra les cordes. El més important, el gol, però, no va arribar i l'expulsió del migcampista gironí Eloi Amagat, a deu minuts del final, va tornar a anivellar les forces. Tot i això, va ser Marc Mas qui més a prop va estar del gol. Com de costum però va mancar punteria.

Amb el punt el Llagostera n'encadena 4 de consecutius fora de casa i agafa moral per al duel directe de dissabte al Municipal davant el Gandia.