GIRONA-DAMM

? GIRONA. Nil, Valentín, Bonmatí (m.23, Pons), Roura (m.80, Robert), Mas, Vivancos, Isma, Aja, Peti (m.69, Èric), Gerard i Litus (m.59, Dembo). ? DAMM: Víctor, Bisbal, Vilà, Lacambra, Nando, Lamas, Martí, Arnau, Adri (m.49, Jonathan), Diego (m.77, Escribano) i Juancho (m.60, Llopis). ? gols: 1-0, m.81, Valentín (p.). ? àrbitre: Pertegal Méndez. Va amonestar Gerard i Robert pel Girona i, Lamas i Adri per la Damm. ? incidències: Unes 200 persones al Municipal Torres de Palau

El Girona va recuperar el camí de la victòria en imposar-se a la Damm gràcies a un gol de penal de Valentín en un partit poc vistós i amb escasses ocasions de gol. Després de veure tallada la ratxa de cinc triomfs seguits amb una derrota a casa davant el Mataró (0-2) i que la pluja fes ajornar el partit contra el Barça de la passada jornada, tot torna a la normalitat a Torres de Palau. Els nois que prepara Miquel Àngel Muñoz van estar molt seriosos en defensa sense fer pràcticament cap concessió i van ser més murris que els barcelonins per imposar-se en un partit on estava clar que el primer que marqués guanyaria.

Després d'un parell d'ocasions de Gerard i Roura a la primera part, que el porter Víctor i la defensa van resoldre sense excessius problemes, l'entrada de Dembo a la represa va donar més dinamisme a l'atac gironí. El ràpid extrem va nodrir de pilotes Gerard sense, però, arribar a trobar el premi final. Fins que després d'una falta al llindar de l'àrea va ser rebutjada pel porter i Valentín, en l'intent de fer-se amb la pilota va ser trabat pel darrere i va caure. Malgrat les protestes dels jugadors de la Damm, l'àrbitre no ho va dubtar ni un moment i va xiular penal. El mateix Valentín va ser l'encarregat de transformar-lo en l'únic gol del partit i de donar els tres punts al conjunt gironí, que se situa quart a la classificació amb un partit pendent.

El Girona jugarà la setmana que ve a la Ciutat Esportiva del Saragossa davant el conjunt aragonès, que està situat a la zona tranquil·la de la taula, amb catorze punts, cinc menys que els blanc-i-vermells.