El Tribunal Suprem (TS) ha condemnat el diari francès 'Le Monde' a pagar 15.000 euros al FC Barcelona per haver publicat que el club blaugrana estava vinculat al doctor Eufemiano Fuentes, relacionat amb una trama de dopatge esportiu coneguda com 'Operació Port'. El tribunal considera que la informació no era veraç ni estava prou contrastada i vulnera el dret a l'honor del Barça. El diari francès, però, no haurà de publicar la sentència, sinó que ho hauran de fer dos diaris catalans. La notícia va sortir publicada el 7 de desembre del 2006 a la web del diari i l'endemà va sortir a l'edició impresa en paper.

El Barça va negar l'acusació i va demandar el diari. Un jutjat de Primera Instància de Barcelona va donar la raó al club i va fixar una indemnització de 300.000 euros i la publicació de la sentència en la versió digital i la impresa.

El diari va recórrer la sentència davant de l'Audiència de Barcelona, que va reduir la indemnització a 15.000 euros i va eliminar l'obligació de publicar la sentència en el diari francès. L'Audiència va considerar que el Barça havia tingut oportunitat de negar la informació i per tant el dany no havia estat tant gran. Per això, tampoc considera que s'hagi de publicar la sentència en el diari francès, sinó en dos diaris catalans, un esportiu i un generalista, d'àmplia difusió a la resta de l'estat.

Però el diari francès va recórrer al Suprem al·legant que havia de prevaldre el dret a la informació per sobre del dret a l'honor, cosa que el Suprem no ha estimat pertinent, i per això ha confirmat la sentència de l'Audiència, com demanava també la fiscalia.