L´alemany Sebastian Vettel (Red Bull) ha igualat el rècord de 'poles' en una mateixa temporada que el 1992 va establir el britànic Nigel Mansell en una mateixa temporada (14), i demà arrencarà des de la primera posició al Gran Premi d'Abu Dhabi, penúltima prova del Mundial de Fórmula Un, en què l´asturià Fernando Alonso (Ferrari) començarà des del cinquè lloc.

Vettel ha signat avui la vint-i-novena 'pole' de la seva carrera esportiva i la catorzena d'aquesta temporada. I ho ha fet amb emoció, en el seu últim intent, en què ha batut el que semblava el pilot més en forma del cap de setmana, el britànic Lewis Hamilton (McLaren).

Des de la segona fila del circuit Yas Marina començaran demà el britànic Jenson Button (McLaren) i l'australià Mark Webber (Red Bull), mentre que des de la tercera arrencaran els dos homes de Ferrari, amb Fernando Alonso per davant del brasiler Felipe Massa.

Completen la taula de temps de la tercera ronda (Q3) de la sessió de classificació els dos alemanys de Mercedes, Nico Rosberg i Michael Schumacher, i els dos de Force India, l'alemany Adrian Sutil i el britànic Paul di Resta.

El mexicà Sergio Pérez (Sauber) ocuparà l'onzè lloc de la graella de sortida, en què Jaume Alguersuari (Toro Rosso) prendrà la sortida des de la quinzena plaça.

El veneçolà Pastor Maldonado (Williams) ha estat el dissetè en la sessió de classificació, però demà començarà des de l'últim lloc ja que ha estat penalitzat amb la pèrdua de deu places per superar a Abu Dhabi el límit de vuit motors nous per temporada.