Quatre punts de sis i la sensació que, de mica en mica, el Girona està recuperant la millor versió, la que el pot fer sortir de la zona de descens. Raül Agné va mostrar-se satisfet amb la reacció que van protagonitzar ahir els seus homes a la segona part i va donar per bo l'empat del Miniestadi "en un partit boig, d'aquells pels quals val la pena pagar l'entrada".

L'entrenador del Girona no va amagar que no li havia agradat la primera part dels seus jugadors. "Jugàvem contra un bon equip i els hem permès que se n'anessin en el marcador". Després va arribar la reacció: "Si algú tenia dubtes sobre si l'equip està bé o malament físicament, ha quedat clar que no hi ha color. Ells, amb el partit igualat a dos, han pogut marcar en una jugada de Jonathan Soriano, però és que nosaltres n'hem tingut tres de molt clares. El més important és que continuem sumant i podem seguir creient en aquest equip".

Un periodista va preguntar a Agné què els havia dit als seus jugadors al descans per canviar tan clarament la imatge en la represa. "Els he recordat que ja teniem experiència en aixecar partits, i que un gol ens posava de nou a dins. Al final, fins i tot, hauríem pogut endur-nos una victòria heroica, però ens hem de conformar amb un punt".

Elogis per a Garmendia

La gran novetat d'ahir a l'equip titular va ser la presència de Joseba Garmendia al mig del camp. Les baixes del sancionat Dorca i de Juanlu Hens, que va perdre's els primers minuts de la temporada per unes molèsties, van obrir la porta a la titularitat a l'exjugador de l'Athletic i del Numància. "Ens ha aportat molt. Les peces encaixen i s'ha vist clar que podem confiar en tothom", va dir Raül Agné.

El tècnic va insistir que "sortim reforçats, però contents a mitges contra un rival de primeríssim nivell. El partit se'ns havia complicat molt amb el 2-0 que hi havia al descans". En aquest sentit va afegir que "quant a moral encadenar punts sumats et reforça. És impossible que no ens en sortim jugant així, tal com he vist l'equip en l'aspecte moral i físic. Tinc tota la confiança i tota l'esperança que tirarem amunt. He vist l'equip impressionant", va afegir, abans de subratllar que "això és futbol, tenim equip per anar a guanyar a qualsevol camp perquè no som conservadors. Hem cregut i aquesta fe ens ha dut a arrencar un valuós punt".

Franck Songo'o ve a prova

Raül Agné també va anunciar en la seva roda de premsa posterior al partit l'arribada a partir de demà de jugadors a prova. El tècnic no va dir noms, però segons ha pogut saber Diari de Girona el primer en aterrar a Montilivi serà el fill de l'exporter del Deportivo Franck Songo'o.

Està previst que aquesta mateixa nit ja sigui a Girona i dimarts ja es posaria a les ordres de Raül Agné. Songo'o és un extrem dretà, potent i explosiu més que hàbil, que actualment es trobava sense equip després d'acabar la temporada passada a l'Albacete. Format a La Masia, d'on va marxar en edat juvenil per provar fortuna a la Premier League (Portsmouth), també ha militat al Saragossa, a la R. Societat i a l'Albacete, club al qual va arribar en el darrer mercat d'hivern també provinent de l'atur.