Un únic objectiu: puntuar per sortir del descens. Després de la victòria de la setmana passada al camp del Manacor (0-1) i d'haver sumat 7 dels últims 12 punts possibles, el Llagostera es desplaça aquesta tarda (16.30 h) al camp del Lleida amb l'objectiu de puntuar per continuar amb la bona ratxa de resultats de les darreres jornades.

Els d'Oriol Alsina són conscients que en cas de sumar els tres punts, i en funció de la resta de resultats, l'equip podria arribar a sortir de les posicions de descens. Tanmateix, Alsina reconeix que "no ho tindrem fàcil. Juguem contra un històric, amb passat a Primera Divisió, que a finals de temporada segur que estarà entre els quatre primers i jugarà el play-off. Malgrat tot, nosaltres estem en confiança i sabem que si fem les coses bé podem puntuar i gua?nyar a qualsevol camp de la categoria". Després d'una setmana tranquil·la, Alsina reconeix que "hem d'aconseguir mantenir la porteria a zero, ja que el gol segur que arribarà. Hem demostrat que d'ocasions en tenim. Ara només ens falta una mica de sort". Per aquest partit, el tècnic Oriol Alsina tindrà les baixes de Rangel, Baron i Virgili, i el dubte fins a darrera hora d'Aimar.

Per la seva part, el Lleida que es troba onzè amb 17 punts, arriba al partit d'aquesta tarda molt tocat. Primer per la derrota per la mínima de la setmana passada al camp de l'Olímpic (1-0) i segon per l'elevat nombre de baixes amb les quals es presenta el tècnic local Emili Vicente. Fins a sis absències, quatre per lesió i dos per sanció, s'afegeixen al dubte de Juanma. Així doncs, excel·lent oportunitat per a un Llagostera que avui espera dir adéu a la zona de descens.