El FC Barcelona Regalva aconseguir una important victòria aquest dimecres al Palau Blaugrana davant el Montepaschi Siena (92-75), en la quarta jornada de la fase regular de l'Eurolliga. Junt amb els catalans, els italians també estaven invictes en el seu grup, i arribaven al Palau com un dels candidats més ferms per ser a la 'Final Four'. Per aquest motiu, el triomf del Barça té encara més mèrit.

El partit prometia malgrat tractar-se d'una fase regular en què tots dos equips tenen el passi assegurat per endavant per al 'Top 16', i va complir amb les expectatives. No van faltar jugades de qualitat, ni moments de tensió que van arribar al seu clímax amb les desqualificacions de Mickeal i Moss després de diversos enfrontaments que van acabar amb un 'face to face'.

No obstant això, el bon joc dels blaugranes i la baixa intensitat, estrany en ells, del Montepaschi Siena va propiciar una molt bon arrencada de partit per als de Xavi Pascual, que van obligar a anar a remolc al rival en tot moment i, amb això, van poder i van saber administrar el seu avantatge amb criteri.

Lluny de ser un partit de marcador ajustat, com el 73-72 de l'última jornada de la fase regular de la passada campanya, el Palau Blaugrana va veure aquest dimecres un bon partit però sense l'emoció d'aquell, si bé el joc desplegat pel Barça Regal permet somiar amb les més altes expectatives de cara a la final a quatre d'Istanbul.

És cert que el Montepaschi serà més intens a Itàlia, on segurament es veurà un partit més semblant al que s'esperava aquesta nit. Sense McCalebb - tot i els seus 20 punts al final -, sense Kaukenas ni Rakocevic, tots ells amb els minuts habituals però amb el cap en qualsevol lloc menys a la pista, els Lorbek, Eidson, Navarro i companyia no van tenir rival ni cap pietat contra un adversari al qual van passar per sobre, tal i com confirma el marcador final.

LES DADES

FC BARCELONA REGAL: Huertas (7), Navarro (8), Eidson (22), Lorbek (17), Ndong (15) --cinco inicial--; Sada (2), Vázquez (8), Wallace (7), Ingles (2) y Mickeal (4).

MONTEPASCHI SIENA: McCalebb (20), Kaukenas (10), Aradori (2), Stonerook (-), Andersen (12) --cinco inicial--; Zisis (3), Rakocevic (11), Carraretto (-), Lavrinovic (13), Ress (2) y Moss (2).

PARCIALS: 24-12, 16-16, 23-22 y 29-25.