El FC Barcelona podrà presentar un equip competitiu per a l'anada dels setzens de final de la Copa del Rei, que aquesta nit jugarà contra l'Hospitalet (22.00) al camp de La Feixa llarga, gràcies als internacionals espanyols que encara li queden, en una nova setmana de diàspora pels partits de selecció. El conjunt blaugrana es mesurarà a un dels equips més en forma del grup III de la Segona B, que es troba segon a la taula i amb un recorregut recent de sis partits seguits signant victòries. Malgrat aquesta dinàmica victoriosa, la diferència entre els dos equips és notable, encara que el conjunt que entrena l'exblaugrana Jordi Vinyals espera deixar-s'ho tot a la gespa artificial de la Feixa Llarga i aguantar el poder del vigent vencedor de Lliga i de la Champions League.

El conjunt blaugrana podrà comptar amb tots els internacionals espanyols, a més de Keita i Abidal, però fins i tot amb ells Josep Guardiola s'ha quedat només amb tretze jugadors del primer equip. Per completar la jornada de treball d'ahir, l'entrenador català va cridar els joves Sergi Roberto, Cristian Tello, Jonathan Dos Santos, Rafinha i el gironí Deulofeu, que podria ser titular. El Barcelona encara la ronda de la Copa, després d'un gran partit a San Mamés, amb l'únic inconvenient que l'empat (2-2) l'ha deixat a tres punts del lideratge. El partit es disputarà a les deu de la nit, un horari que no ha agradat a cap dels dos contendents, especialment als locals, que tenen en aquesta competició la possibilitat de realitzar una gran recaptació econòmica.

El Barcelona, l'equip amb més Copes del Rei, amb 25 títols, és l'actual finalista de la competició, mentre que l'Hospitalet ha arribat als setzens de final després d'eliminar Manacor, Leganés i Llagostera. Vinyals té l'única baixa de Sergio Castaño, per lesió.