bencriada banyoles - reus

? bencriada banyoles. CINC INICIAL: Bosch (3), N. Trabal (20), Camps, H. Trabal (18), Pla (4). reserves: Padrós (13), Dubé, Magro, Serra. tirs lliures: 16/31. triples: 6. (2 N. Trabal, 2 Padrós, 2 H. Trabal). faltes personals: 11. Cap eliminada. ? salle reus. CINC INICIAL: Diana (10), Pérez (18), Soto (2), Domínguez (2), Collantes (10). reserves: Raja, Cintas (2), Mas (11), Borrell. tirs lliures: 2/6. triples: 7 (5 Pérez, 2 Diana). faltes personals: 26. Eliminades Soto i Diana. A Àrbitres: Rebollo i Saneugenio. P PARCIALS 1 18/8 2 29/22 descans 3 41/40 4 58/55 final

El Bencriada Banyoles va sumar ahir davant la seva afició, la segona victòria de la temporada després d'imposar-se de forma justa a la Salle Reus. Tot i el resultat final, les banyolines van dominar el partit des del xiulet inicial, malgrat que les visitants van arribar a igualar el marcador. L'equip vol dedicar aquesta victòria a la jugadora del júnior Ona.

lluïsos gràcia - girona b

? lluïsos gràcia. CINC INICIAL: Balcells, Mestra (12), Oliva (2), Agustí (13), Segura (12). reserves: Vilaró (2), Nobel , Sunyent, Jani (1), Abaspo (2), Sánchez (4), Garcia. tirs lliures: 15/16. triples: 3 (2 Mestra, Agustí). faltes personals: 25. Cap eliminada. ? girona b - uni girona. CINC INICIAL: Ribas (10), Marcè (4), Claret (2), Ros (6), Bou (8). reserves: Solé (2), Salome (4), Masó (4), Gelabert (5), Soler (2), Lizano (11), Pérez. tirs lliures: 20/28. triples: 2 (Marcè i Gelabert). faltes personals: 23. Eliminada Ros. A Àrbitres: Rodríguez i Nune. P PARCIALS 1 14/17 2 22/33 descans 3 31/39 4 48/58 final

Després d'encaixar la primera derrota del curs la setmana passada contra el Mataró (55-60), el Girona B va retrobar-se ahir amb la victòria després d'imposar-se sense gaires problemes a la pista del Lluïsos de Gràcia (48-58).

castellar - adepaf figueres

?castellar. CINC INICIAL:Garcia (2), Comellas (2), Esteve (8), Cadafalch (7), Parteriza (11). reserves: Digal (10), Otrina, Pino (4), Cobo (5), Carrasco (6). tirs lliures: 6/10. triples: 7. (3 Parteriza, 2 Esteve, Cadafalch, Cobo). faltes personals: 12. Cap eliminat. ?obres pirinaiques adepaf de figueres. CINC INICIAL: Oliva (12), Pascua (4), J. Vallmajó (14), Edu Vallmajó (3), Estarriola (2). reserves: Macau (15), Pujol, Martini, Montalat (2). tirs lliures: 5/5. triples: 5 (2 Macau, 2 Jordi Vallmajó i Edu Vallmajó). faltes personals: 13. Cap eliminat. A Àrbitres: Martos i Ferrer. PPARCIALS113/9 232/24 descans343/39 453/52 final

L'Adepaf de Figueres va caure ahir per un punt de diferència (53-52) a la pista del Castellar després de fer un gran esforç per igualar un partit que al descans perdia de vuit punts (32-24), però que hauria pogut guanyar si hagués encertat un tir que malauradament no va entrar a l'últim segon de partit.