El Reial Madrid ha protagonitzat una tremenda golejada (7-1) contra l'Osasuna en un partit que passarà a la història per ser el primer que es disputa en horari matutí al Santiago Bernabéu i que ha coronat, una vegada més, Cristiano Ronaldo com a protagonista gràcies a un triplet que ha matat als de Mendilibar, enfonsats poc abans del descans.

El matí fred ha deixat pas a una càlida proposta madridista, que ha sentenciat el seu rival amb dos cops de destral i que ha proposat un futbol directe, ple d'intensitat i marcat per l'efectivitat de Benzema i Higuaín, que han jugat junts per primera vegada des del començament de curs. Un festival que ha trigat 20 minuts a tirar a rodar i que dóna continuïtat a la seva condició de líder.

L'equip de José Mourinho ha necessitat ben poc per encarrilar el partit. Amb la possessió de pilota com a arma de joc, els blancs han confiat la seva sort al joc vertical d'un excel·lent Xabi Alonso i a la velocitat de Di Maria. El quadre vermell no ha representat cap complicació per als de Mourinho.

Cristiano, el protagonista del partit, ha avisat als 20 minuts amb un xut al pal curt i poc després ha obert el compte amb un cop de cap des del cor de l'àrea. Di María ha estat l'arquitecte d'una jugada que ha evidenciat la candidesa de l'Osasuna, hipotecat per la falta de fluïdesa al seu centre del camp.

Puñal volia, però amb prou feines treia el cap per contenir el vendaval merenga. No obstant això, una acció infantil del Reial Madrid ha permès a l´Osasuna igualar forces. Els navarresos van treure ràpid una falta a la vora de l'àrea que va agafar protestant als de Mourinho. Ibrahima, en estat de gràcia, ha batut Casillas sense dificultat.

Però l'alegria li ha durat poc als pamplonesos. Pepe, en una contra, ha marcat amb un cop de cap als tres minuts. Era el 2-1, mitja hora de partit, i els de Mendilibar ja no han tingut arguments per contenir el que ha estat -fet i fet - un guateque local en tota regla. En aquesta festa, Cristiano ha exercit d'amfitrió.

A sobre, Higuaín -excel·lent en cada moviment - ha rebut una pilota d´Ozil dins l'àrea per materialitzar-la en el tercer gol. La constatació de l'argentí, amb poca premsa, però amb dots de gran jugador. El 'Pipita' ha trencat amb la dreta i s´ha posat al pal llarg.

Tres de Cristiano

A la segona meitat l'escenari no ha pogut ser més propici per al Reial Madrid. Malgrat l'intent de Nino d'equilibrar la balança, el penal de Satrústegui, amb la seva conseqüent expulsió, ha servit perquè el partit es trenqués definitivament i perquè l´Osasuna es pengés el cartell de 'espàrring'.

Cristiano no ha perdonat. El portuguès no ha fallat ni aquí, ni cinc minuts després quan ha marcat -novament de cap- després d'un centre d'Arbeloa. 5-1 i festa matutina al coliseu blanc.

L´únic 'però' al moment exultant dels locals ha estat la lesió de Di Maria, qui va deixar el seu lloc a Benzema, el proper a reclamar els aplaudiments del públic. El francès ha fet bé en Coentrao amb una rematada de davanter centre pur i ha rematat l'Osasuna a deu minuts del final amb un xut superb.

El partit no tenia més interès que el debut de Sahin. El turc, 116 dies després del seu fitxatge, s'engalanava amb la samarreta blanca i ha deixat les seves primeres dosis de qualitat. Un llançament de falta i la bona associació amb Alonso ha servit per tancar una trobada que demostra la feresa del Reial Madrid i que canvia la concepció de les nits èpiques al Bernabéu. Ara també poden ser els matins.

FITXA TÈCNICA

- RESULTAT: REIAL MADRID, 7 - OSASUNA, 1 (3-1, al descans).

- ALINEACIONS

REIAL MADRID: Casillas; Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira (Sahin, min.66), Di María (Benzema, min.48), Ozil (Callejón, min.66), Cristiano Ronaldo i Higuaín.

OSASUNA: Andrés Fernández; M. Flaño, Damià, Satrústegui, Lolo; Nekounam, Calleja (Timor, min.85), Raúl García, Puñal (Rubén, min.74), Nino (Marc Pérez, min.58) i Ibrahima.

- GOLS.

1-0, min.23, Cristiano Ronaldo.

1-1, min.30, Ibrahima.

2-1, min.33, Pepe.

3-1, min.40, Higuaín.

4-1, min.53, Cristiano Ronaldo, de penal.

5-1, min.57, Cristiano Ronaldo.

6-1, min.63, Benzema.

7-1, min.80, Benzema.

- ÀRBITRE: Álvarez Izquierdo (Col·legi català). Va amonestar Puñal (min.23) i va expulsar Satrústegui per doble cartolina groga (min.33 i 52) per part de l'Osasuna.

ESTADI: Santiago Bernabéu. Ple.