Caldrà seguir esperant per poder guanyar un dels tres grans de la Lliga. El Girona FC ho va intentar ahir a Fontajau contra un Rivas Ecópolis, que sense fer gaire soroll va portar el ritme del partit com i quan va voler. Tot i que les madrilenyes no van poder fer un estrip fins a l'últim compàs del partit, les gironines van fer massa errors com per intentar tenir alguna opció de donar la sopresa.

Un parcial de 7-16, amb vuit punts seguits de Jones Asjha (21 punts i 11 rebots) per part visitant a l'inici del tercer període, va acabar amb qualsevol possibilitat de triomf de les blanc-i-vermelles, que quan van disposar d'alguna remota opció per posar contra les cordes a les madrilenyes, no s'ho van acabar de creure. El 28-33 del descans ho deixava tot obert amb 20 minuts per jugar. Abans, l'Uni havia fet ja diversos esforços per seguir el ritme de les noies de Miguel Méndez. El primer, al llarg del primer quart quan amb un 3-10 amb només cinc minuts disputats, feia la sensació que el Rivas deixaria el partit vist per a sentència en un tres i no res. Però no va ser així.

Una gran Toch Sarr -jugant de quatre- va permetre empatar el partit a 16 a 7.20 del descans. Més tard, l'aportació de Jene Morris -ahir encara a mig gas- va ser cabdal per no dir adéu abans d'hora. Però a la represa les d'Anna Caula van sortir apagades. Moment que el Rivas va aprofitar per agafar una diferència de +14 (35-49) i deixar el partit sentenciat. Ni el temps mort de Caula ni els punts de Morris van poder fer-hi res. Ahir, la parella interior Vega-Robinson es va trobar a faltar, així com també l'equilibri interior-exterior d'altres ocasions. De fet, ahir entre les dues només van anotar 10 punts. A partir d'aquí el Rivas, amb la seva contundent agressivitat, va deixar el partit resolt.

De nou la diferència final (49-67) no feia justícia al treball de l'Uni. Al final, ni focs de cloenda de les fires de Sant Narcís, ni victòria del Girona FC a Fontajau. Diumenge vinent (18.00 h) a Fontajau, magnífica oportunitat per sumar la tercera victòria de la temporada, davant el Caja Rural.