El gran partit de Boniface N'Dong (20 punts, 10 rebots, 5 assistències, 4 recuperacions, 2 taps per a un total de 35 punts de valoració) i l'encert en els triples en els moments clau han donat la victòria al Barcelona Regal davant el FIATC Joventut (82-70), que malgrat tot, ha aguantar el tipus al Palau.

Semblava que el partit seria un passeig per al Barça, que ha arrencat amb un parcial de 9-0 i que ha obligat a Salva Maldonado a demanar el seu primer temps mort.

El domini del rebot defensiu i la gran actuació d´Eidson (els seus 13 punts els va anotar tots en el primer quart) han permès al conjunt blaugrana arribar a un màxima renda de 12 amunt (19-7, min.7) en aquest primer període.

No obstant, La Penya, a poc a poc ha anat entrant en el partit. Comandada en atac per Van Lacke i Báez, el millor dels verdinegres, ha millorat els seus nefastos percentatges d'inici, s´ha aplicat en defensa i ha ofegat el Barça fins col•locar-se només dos per sota (27-25, min.15).

La irrupció de Navarro, molt desencertat fins aleshores, i Huertas des de les línia de 6,75 ha tornat a donar oxigen als blaugranes (37-29, min.17), però dos triples han tingut resposta en dos de Báez i Jelinek que han tornat ajustar el marcador fins al 41-37 amb què s´ha arribat al descans.

El Joventut ha anotat sis punts consecutius a la torna, fet que li ha donat l´únic moment d´avantatge en tot el partit (41-43, min.23). I els blaugranes ha semblat que s´ho han pres com una ofensa.

El Barça Regal ha signat aleshores els millors minuts. Un espectacular mat de N'Dong, un 'alley-oop' de Huertas per Eidson, un triple de Lorbek i una 'bomba' de Navarro, entre d'altres accions, li han servit per endossar un parcial de 15-0 (56-43 min 27) del qual el conjunt verd i negre ja no s´ha recuperat.

I d´aquesta manera, els de Xavi Pascual han fet un gran partit però sense patir en excés s´han fet una vegada més amb el derbi (82-70).

Fitxa tècnica:

82 - Barcelona Regal (21 +20 +21 +20): Huertas (11), Navarro (7), Eidson (13), Lorbek (), N'Dong (20)-cinc inicial-Sada (-), Mickeal ( 6), Vázquez (6), Rabaseda (-), Perovic (2) i Anglès (2).

70 - FIATC Joventut (11 +26 +15 +18): Oliver (2), Jelinek (10), Obasohan (-), Trias (6), Williams (9)-cinc inicial-Sow (3), Baez (19 ), Van Lacke (10), Bassas (5), Eyenga (4) i Llovet (2)

Àrbitres: Perea, Aranya i Calatrava. Eliminat per cinc faltes personals a Williams (min.40)

Incidències: Partit de la sisena jornada de la Lliga ACB disputat al Palau Blaugrana davant 5.087 espectadors.