El tècnic de l'Hèrcules va començar la roda de premsa explicant que Peña, autor del decisiu penal sobre Coro, li havia explicat que "si xiulen penal per aquesta jugada tots els partits acabarien amb 100 penals xiulats". Per Mandiá la la jugada del penal va ser decisiva i "fa mal perdre un partit per una jugada així amb un penal dubtós Esperem que en les properes jugades dubtoses decideixin cap al nostre costat".

Més enllà de la jugada del penal, Juan Carlos Mandiá va parlar d'un partit "obert" amb els dos equips "ambicionant la victòria" i "amb un Girona que té arguments per estar molt millor en la classificació del que està ara mateix".

Per Mandiá, que va lamentar una oportunitat perduda per Sardinero amb el marcador encara igualat a zero, estava "clar que el primer que marqués s'emportaria el partit com així ha estat amb la jugada del penal". L'experimentat entrenador del líder de Segona Divisió va negar que el seu equip es conformés amb l'empat perquè "en tot moment hem estat ambicionant la victòria". Sobre el plantejament inicial, amb un sol jugador (Felipe) en punta, Mandiá va respondre que "jo veig els jugadors entrenar i posa els que crec que ens ajudaran a guanyar".