Ferran Corominas no va voler enganyar a ningú i, al final del partit, va admetre que si en la jugada del penal Melero López no hagués assenyalat la falta de Peña tampoc hauria passat res. "El penal? No ho sé. El pot xiular, no el pot xiular... És una jugada on hi ha una càrrega lateral i ell xiula penal. Bé. A vegades hi ha penals més clar que no et xiulen".

Sobre la victòria, el davanter de Banyoles va recordar que la victòria suposava sumar "tres punts importantíssims per nosaltres, l'equip estava molt mentalitzat i hem fet un molt bon partit, jugant molt junts i amb una molt bona pressió recuperant la pilota molt ràpid i ells no han pogut fer res en atac". Aquest bon joc del Girona, segons Ferran Corominas, va tenir el seu premi "al final amb la jugada del penal que ens ha permès marcar i guanyar el partit".

El davanter de Banyoles espera que una victòria com aquesta -"contra el líder que estava molt bé i venia de guanyar no sé quants partits seguits"?" - serveixi per començar a mirar amunt fet de "punt d'inflexió perquè aquest equip s'ho mereix". Sobre el fet que tirés ell el penal, Dani Nieto també ho volia fer, Coro va explicar que "els dos estàvem amb confiança per xutar, li he demanat i no hi cap problema un altre tia el xutarà ell. El més important és sumar i fer equip, estan contents l'equip tirarà endavant". Corominas va restar importància al fet de marcar un nou gol: "Aquí el que es tracta de sumar punts, marqui qui marqui".