Primeres urgències. No es pot fallar. Tot i jugar-se tot just la dotzena jornada de la Segona Divisió B, el Llagostera és conscient que aquest migdia (12.00 h) al camp del Manacor no pot perdonar si vol alçar el vol d'una vegada per totes, després de l'empat (1-1) de la setmana passada a casa contra l'Huracán de València. Amb només set punts de 33 possibles, els d'Oriol Alsina tenen les primeres urgències a la classificació. La feina s'acumula i malgrat la tranquil·litat que planeja a l'entorn del club, el Llagostera necessita com el pa que menja sumar la segona victòria de la temporada.

El tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, reconeix que "serà complicat guanyar-los, però ells tampoc ho tindran fàcil. Fa dues setmanes van guanyar al camp de l'Huracan i això demostra la seva solidesa. És un equip molt treballat defensivament i agressiu que ens pot posar molts problemes". A més, Alsina explica la importància de puntuar al camp del conjunt balear que igual que el Llagostera també s'estrena a la categoria. "És un equip de la nostra lliga. Ells han tingut més encert que nosaltres. D'aquí s'explica la diferència de punts entre ells i nosaltres (11-7). De totes maneres està clar que guanyar ens aniria molt bé. Ens donaria molta moral i ens permetria arribar a la següent jornada amb opcions de sortir de la zona de descens. És evident que si anem puntuant podrem sortir de baix. Ara cal treballar i tenir tranquil·litat".

Les absències

Per aquest partit, Oriol Alsina, presenta les baixes de Rangel, Barón i Virgili lesionats, i la d'Àlex Ruiz per sanció. "Aquestes baixes no ens ajuden, però som els que som i haurem d'intentar igualment sense ells treure alguna cosa positiva del camp del Manacor".

Per la seva part, els locals entrenats per Xavi Ferriol i Jaume Mut no podran comptar amb Campins i Rafa, dues peces fonamentals en l'esquema titular del bloc balear, però que avui no podran jugar després de ser expulsats la setmana passada al camp del Lleida, on els blanc-i-vermells van caure per un contundent 3-0.