blanes-reus

? Sather blanes: Llaverola, Armengol, Àlex Ridaura, Jepi Selva, Grasas - equip inicial- K.Ridaura i Teixidó. ? tecnol reus: Cabestany, Molet, Casanovas, Adroher, Caldú - equip inicial-; Marín,Ferrer i Páez. A Àrbitres: Delfa i Martínez .G gols: 0-1, m.7, Caldú; 1-1, m.16, Armengol; 1-2, m.28, Casanovas; 2-2, m.28, Jepi Selva; 3-2, m.31, Teixidó; 4-2, m.46, Armengol.

Tercera victòria consecutiva del Blanes, que es va desfer d'un dels grans de l'OK Lliga, Reus, per 4-2 en un bon partit dels de Ramon Benito, que van saber aixecar el gol inicial de Caldú en els primers minuts de partit. Armengol va empatar, però un moment clau del partit va arribar en el minut 28 quan un gol de Casanovas havia tornat a avançar els reusencs (1-2). Jepi Selva va refer l'empat molt ràpid i, pocs segons després d'haver-se vist per sota en el marcador, l'equip de Ramon Benito ja estava un altre cop dins el partit amb un 2-2 que, només tres minuts més tard, Lluís Teixidó convertiria en un 3-2 posant el Blanes per primer cop per davant. En un final obert, el Blanes va saber tancar el marcador i la victòria amb el gol d'Armengol (4-2).